gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi v manj kot mesecu dni do milijona

9. 1. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Luka Basi

Luka Basi na smučišču Kope foto: Neo Visuals

Velik in odmeven uspeh glasbenika Luke Basija.

Priljubljeni Luka Basi vsako leto, vse od začetka svoje kariere, okoli 15. decembra izda novo pesem. Tudi lani ni bilo nič drugače, saj je 15. decembra javnosti predstavil zimsko obarvano uspešnico Skijaška. Luka je sicer do zdaj decembra izdal pesmi To je to, v videospotu je tudi razkril, da je zaročen. Leto poprej je oboževalce razveselil s pesmijo Prokleto zlato. Pred tem pa je v decembru izdal tudi pesmi Taxi in Sedam noči. 

Rekorden dosežek Basija

Z zadnjo decembrsko pesmijo pa je dosegel tudi velik uspeh - rekorden dosežek. V samo 23 dneh, torej v manj ko meseci dni, je Skijaška na YouTubu dosegla že več kot milijon ogledov videospota. 

"Imamo rekord. 23 dni in več kot milijon ogledov. Hvala," je Luka zapisal na družbenem omrežju. Seveda pa so se tudi pod to objavo usule številne pohvale oboževalcev, ki so mu namenili same lepe besede. 

Luka je videospot za pesem Skijaška sicer posnel na slovenskem smučišču Kope. V njem pa se je tudi popolnoma razgalil, kliknite tukaj. Spot je po skoraj mesecu dni še vedno med najbolj priljubljenimi posnetki med glasbenimi izdelki na platformi YouTube v Sloveniji. Trenutno pa si ga je ogledalo 1.068,180 gledalcev (podatki v času pisanja prispevka). 

prejšnji članek
Tako simpatično mamo ima Ciril Komotar
Svet slavnih
Tako simpatično mamo ima Ciril Komotar
naslednji članek
Sanjski moški: Danijela zapustila štiri zaročence
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Danijela zapustila štiri zaročence