palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žanovo skromno srce izstreljeno med zvezde

10. 1. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
Zan_Sercic-1_foto_Marko_Delbello_Ocepek

Žan Serčič foto: Marko Delbello Ocepek

Rast njegove priljubljenosti in uspehov je naravnost izjemna, a Žan ostaja tisti stari Žan – skromen, prizemljen, hvaležen. 'Vse kar vem je to, da ljubezen do glasbe in do vseh vas, ki ste mi spremenili življenje, ostaja in še raste iz dneva v dan.'

Ko se glasbenik in producent Žan Serčič sprehodi skozi dosežke minulega leta, še sam ne more dojeti, kako izjemne premike so nanizali. Marca so denimo z novo zasedbo razprodali dvorano kapacitete 250 ljudi, nato pa je sledil izjemen skok – »od te dvorane do razprodane Cvetličarne kapacitete 1500 ljudi, do nabitega trga v Mariboru z 10.000 ljudmi,« je na družbenem omrežju s hvaležnostjo preletel spomine Žan, ki mu pri dojemanju hitrega napredka pomaga misel, da se lahko nasloni na več kot deset letno grajenje avtorske kariere, na pesmi, poslušalce in na svojo celotno ekipo, ki je njegovo vizijo sprejela za svojo.

Slovenija ima talent leto 2011, Žan Serčič foto: Mediaspeed

»Ogromno stopničk in sprememb se je zgodilo v mojem življenju. Osebnem in profesionalnem. Vse kar vem je to, da ljubezen do glasbe in do vseh vas, ki ste mi spremenili življenje, ostaja in še raste iz dneva v dan. Zame je še vedno občutek, da sem na začetku in z isto vnemo se veselim vsakega koncerta z mojimi fanti na odru, s katerimi, ko pogledam nazaj, vem, da ljubimo isto stvar in smo tu za vas. Vsake fotografije, stiska roke, objema, pogovora z vami, pa četudi samo za nekaj sekund. Veselim se leta 2023, vseh ovir, vzponov in padcev, skratka cele palete, ki nam jo življenje ponuja. Ni cvetja brez trnja. Ampak pripravljen sem na vse, ker z vsemi vami v mojem življenju ima vse od naštetega smisel,« je v čustven zapis strnil misli Žan.

foto: Marko Delbello Ocepek

prejšnji članek
Tina Gaber ujeta v objemu z Dončićem
Svet slavnih
Tina Gaber ujeta v objemu z Dončićem
naslednji članek
Na pomoč: Diagnoza rak, možu pa je vseeno
Zdravje
Na pomoč: Diagnoza rak, možu pa je vseeno