1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se je življenje slovenskega glasbenika po ločitvi umirilo?

10. 1. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Mlad slovenski glasbenik po govoricah potrdil ločitev

Julija letos sta Alex Volasko in Saša Lešnjek vsaj v javnosti še delovala srečna. Zakaj zdaj ločitev? foto: Marko Vavpotič/M24

Alex Volasko je javnosti predstavil pesem, ki v sebi skriva velik pomen. Predvsem če jo poslušamo z zavedanjem, da je za glasbenikom ločitev.

"Zadnje leto je bilo zame precej turbolentno in polno življenjskih prelomnic, zato sem se po šestih letih odločil izdati svoj že tretji glasbeni album, ki opisuje predvsem občutja žalosti in hrepenenja," je o pesmi povedal Alex.

Kljub temu, da je album 'Zatišje' nastajal zadnjih nekaj let, je na njem precej popolnoma novih pesmi, ki so nastale v zadnjem obdobju, ko sta se razhajala z zdaj že njegovo nekdanjo ženo Sašo. Zato je pridih novejših pesmi malce drugačen, kot ste jih vajeni, saj se Alex precej bolj poglablja v vprašanja in odkrivanja samega sebe ter svojih čustev.

Za skladbo 'Zatišje' je ekipa pripravila tudi videospot, ki je nastal pod taktirko odličnega Igorja Pečolerja in njegove video ekipe NoVisuals. Snemanje se je odvijalo na slovenski obali v Izoli in Rogaški Slatini.

Pesem je izšla pod okriljem založbe Art Music Records, pri ustvarjanju skladbe pa so v studiu sodelovali tudi pianist Roman Sarjaš, basist Goran Sarjaš in kitarist Tine Lustek.

Zanimivo pa je, da je pred dnevi tudi Saša Lešnjek izdala novo pesem, prav tako s kar pomenljivim naslovom Sama. 

prejšnji članek
Gibanje v drugačnem okolju navdušilo gledalce
Kultura
Gibanje v drugačnem okolju navdušilo gledalce
naslednji članek
Tina Gaber ujeta v objemu z Dončićem
Svet slavnih
Tina Gaber ujeta v objemu z Dončićem