nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melani Mekicar spet spremenila svoj videz

16. 1. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Melani Mekicar spet spremenila svoj videz

Kako je Melani Mekicar videti danes? foto: Promocijski material

Novembra se je voditeljica Melani Mekicar poslovila od svojih svetlih las. Zdaj se je spet odločila za spremembo. Kako je videti danes?

Televizijska voditeljica in nekdanja radijka Melani Mekicar je pred meseci presenetila, ko si je svoje svetle lase obarvala v odtenek bakrene oranžne. Že takrat je povedala, da je sprememba začasna, verjetno izpolnitev želje ali nekakšna popestritev videza. Zdaj pa je spet presenetila z novim, svežim videzom. 

Melani se je h frizerju odpravila kar v soboto in si lase obarvala s številnimi prameni. "Nazaj h koreninam. Oranžno obdobje je bilo sicer super," je zapisala na TikToku in objavila videoposnetek preobrazbe. Če vam ga pod besedilom ne pokaže, ga najdete TUKAJ

Številni projekti

Novembra je Melani izdala, da si bo lase morala spet posvetliti zaradi številih projektov, zaradi katerih mora očitno imeti svetle lase. Več o tem, o katerih projektih je govora, ni izdala. Se je pa pred meseci lotila igranja. Kar lahko seveda pomeni, da mora imeti zaradi katere izmed vlog svetle lase. Melani pa boste lahko že zelo kmalu gledali v tej seriji >>KLIKNITE<<.

@itisimelani Back to the roots💆🏼‍♀️ ginger era was fire tho #hairtransformation #copperhair #ginger #blonde #fyp #hairtok ♬ the bitch is back - ⭐️
prejšnji članek
To je izvajalec, ki navdušuje z naslovno pesmijo serije Botri
Svet slavnih
To je izvajalec, ki navdušuje z naslovno pesmijo serije Botri
naslednji članek
Zlatan zasebno ljubi soigralko iz serije Botri
Svet slavnih
Zlatan zasebno ljubi soigralko iz serije Botri