benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zlatan zasebno ljubi soigralko iz serije Botri

16. 1. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Konstantin Haag

Konstantin Haag foto: Nova TV

Igralec Konstantin Haag ima v zasebnem življenju več sreče v ljubezni, kot Zlatan v seriji Botri. Srce mu je ukradla mlada mamica …

Konstantin Haag podrobnosti iz zasebnega življenja nič kaj rad ne deli z javnostjo, kljub temu pa je leta 2019 oboževalce razveselila vest, da je našel srečo v ljubezni s hrvaško igralko Jagodo Kumrić. Slednja je mamica triletne hčerkice Nastasje, kdo je dekličin oče, pa javnosti nikoli ni zaupala.

»Preživljam čudovito obdobje, imam čudovito deklico, ki je središče mojega sveta, z njenim očetom sem v dobrih odnosih, trenutno opravljam delo, v katerem zelo uživam in sem v srečnem razmerju z osebo, ki mi je v veliko oporo,« je pred časom za hrvaško revijo dejala Jagoda, ki jo zadnja leta na dogodkih spremlja zvezdnik serije Botri. Parček v javnosti ne skriva zaljubljenosti, le izjavam na to temo se raje izogibata.

Jagoda Kumrić bo popestrila serijo Botri. foto: Nova TV

Gledalce serije bo zagotovo pritegnil podatek, da se bo v nadaljevanju hrvaške uspešnice igralski zasedbi pridružila tudi Jagoda, ki bo stopila v čevlje Vedrane Crljen - gre za lik, ki se po dolgem času vrača v Zaglave, s svojim prihodom pa bo vnesel zmedo in porušil idilo glavnega ljubezenskega para, Janka (Momčilo Otašević) in Luce (Ana Uršula Najev).

prejšnji članek
Melani Mekicar spet spremenila svoj videz
Svet slavnih
Melani Mekicar spet spremenila svoj videz
naslednji članek
Zima je prima!
Moda&Lepota
Zima je prima!