stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Božo (Šverc komerc) bo kmalu postal očka

19. 1. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Fabijan Pavao Medvešek. šverc komerc

Fabijan Pavao Medvešek v vlogi duhovnika Boža foto: Šverc komerc

Po sanjski poroki je čas tudi za povečanje družine. 30-letni hrvaški igralec, ki je navdušil v seriji Šverc komerc, z ženo namreč pričakuje prvega otroka.

Danes 30-letni hrvaški igralec Fabijan Pavao Medvešek, ki smo ga v Sloveniji spremljali tudi v vlogi duhovnika Boža v seriji Šverc komerc (Na granici), bo kmalu menjal pleničke. Na Instagramu je namreč že pred časom, za božične praznike, potrdil, da je njegova izbranka Klara v veselem pričakovanju. Njen trebušček pa je že prav lepo zaobljen. Zato je za pričakovati, da se bo nov član družine Medvešek svetu pridružil že zelo kmalu. 

Po poroki še dojenček

Fabijan in Klara sta si večno zvestobo obljubila konec meseca maja lansko leto. Poročila sta se v bližini Slovenije, natančneje v pravljičnem istrskem mestu Motovun, kjer je Fabijan praznoval tudi fantovščino. Par se je sicer spoznal že v srednji šoli, razmerje pa negujeta že več kot desetletje. Igralec je priznal, da sta imela v srednji šoli več časa en za drugega, kasneje pa sta se naučila prilagajati natrpane študijske in službene urnike. Klara je namreč pred meseci končala študij produkcije v Angliji. 

Okrogli jubilej

Priljubljeni hrvaški igralec in žirant v šovu Supertalent Hrvaške (hrvaška različica šova Slovenija ima talent), je sicer 30. decembra praznoval tudi svoj 30. rojstni dan. S sledilci je delil fotografijo, ki je nastala na praznovanju, ob njej pa zapisal: "Hvala ljudje, imam vse." Na fotografiji sicer poljublja svojo ženo Klaro in seveda njen nosečniški trebušček.  

prejšnji članek
Nekdanji tekmovalec Bara nov voditelj na RTV Slovenija
Svet slavnih
Nekdanji tekmovalec Bara nov voditelj na RTV Slovenija
naslednji članek
Priljubljena slovenska voditeljica je prvič postala mamica
Svet slavnih
Priljubljena slovenska voditeljica je prvič postala mamica
#obraziavenija
obraziavenija