zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nosečnost pomladila 46-letno pevko in ji polepšala glas

26. 1. 2023; 11.00
Avtor: V.M. / A. C. za revijo Jana
manca izmajlova

Manca Izmajlova foto: osebni arhiv

Na pevko Manco Izmajlovo nosečnost več kot odlično vpliva. Ne le, da je videti mlajša, opazno se je polepšal tudi njen glas.

Pevka in avtorica knjige Vdihni življenje Manca Izmajlova se bo pri 46-letih znova srečala s plenicami, dojenjem in uspavankami. Manca, ki se ji trebuh skoraj ne pozna, je prepričana, da se za dobro formo in mladostnost lahko veliko zahvali ruski dihalni telovadbi, pri kateri prepona nenehno mehko poskakuje in notranje »masira« vse organe trebušne votline. Ti so bolje prekrvljeni in vitalnejši. Dihalna telovadba naj bi dejansko tudi malo odložila menopavzo.

Manca Izmajlova foto: Mateja J. Potočnik

Glasbena ustvarjalka je zelo zadovoljna, da se bo do poroda lahko posvečala svojim projektom, snemala, pisala, vodila delavnice in nastopala. Nato si bo vzela nekaj porodniškega dopusta, a se bo vrnila na glasbene odre, ki so ji tako ljubi.

Je pa tekom klepeta za revijo Jana razkrila tudi to, da jo nosečnost ni le pomladila in polepšala, hormoni so namreč zelo dobro vplivali tudi na njen glas. »Še nikoli nisem imela tako lepega. V nosečnosti se vedno zelo polepša,« je še pojasnila v zanimivem intervjuju, ki si ga lahko preberete v reviji Jana, št. 4, 24. januar 2023.

Vabljeni k branju nove številke revije Jana. foto: revija Jana

prejšnji članek
Prihaja Poroka na prvi pogled, novost ekipa strokovnjakov
Resničnostni šovi
Prihaja Poroka na prvi pogled, novost ekipa strokovnjakov
naslednji članek
Gospod profesor: Vpliv serije na ljubljansko gimnazijo
Svet slavnih
Gospod profesor: Vpliv serije na ljubljansko gimnazijo