zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dejan Dogaja z diplomo razočaral starša

15. 6. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
dejan-krajnc, dejan-dogaja

Dejan Krajnc, Dejan Dogaja foto: M24.si

Glasbenik Dejan Krajnc je končno diplomiral, a ne na Akademiji za glasbo, kar bi si verjeno najbolj želela njegova starša.

Dejan Krajnc, ki ustvarja pod umetniškim imenom Dejan Dogaja, je po končani umetniški gimnaziji v Velenju obiskoval Akademijo za glasbo v Ljubljani, smer klarinet, a akademije ni nikoli končal. Zdaj pa je domov končno prinesel diplomo, a žal ne tiste, ki bi si jo zanj želeli njegovi starši. "Tudi meni je uspelo, da sem prišel do naziva, ki sem si ga želel že zadnjih nekaj let ... Na žalost moje mami Nives in atija Draga to ni tista diploma akademije za glasbo, ki jo najverjetneje nikoli NE bom imel (pa čeprav mi manjka zelo, zelo malo) ... Ampak je to diploma Sommelier Master 1. stopnje," je zapisal Dejan. 


Izpit je uspešno opravil kljub poškodbi. Dejan si je namreč zlomil ključnico, zato je pisni del izpita morala po njegovem nareku napisati njegova izbranka Kiara Haas. K temu pa je še dodal, da vrat ne bo popolnoma zaprl. "Ne predstavljam si več življenja brez odrov in ljudi, ki pod odrom na ves glas pojejo naše pesmi. Na svet sem bil poslan, da ljudem rišem nasmehe na obraz in trenutno živim svoje sanje. Morda bo nekoč spet čas za moj klarinet in končano diplomo, vendar zdaj so moji cilji usmerjeni drugam," še pove Dejan.

prejšnji članek
Klepet z Žigo: Nisem si mislil, da bom kdaj na televiziji jokal
Resničnostni šovi
Klepet z Žigo: Nisem si mislil, da bom kdaj na televiziji jokal
naslednji članek
Rebeka Dremelj je prvič prosila za skupno fotografijo
Resničnostni šovi
Rebeka Dremelj je prvič prosila za skupno fotografijo