franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Simpatična igralka Vesna Ponorac si je oblačila kupila v le 3 minutah

21. 7. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Vesna Ponorac, Barbie

Vesna Ponorac si je oblačila kupila posebej za premiero. foto: M24

Ker doma ni imela roza oblačil. je v akcijo stopila tik pred premiero filma Barbi.

Na sredini premieri filma Barbie smo srečali tudi igralko in voditeljico Vesno Ponorac, ki nam je razkrila, da si je film res želela ogledati, da pa roza barva, ki prevladuje v njem, ni v njenem slogu. Ker je predvidevala, da bo premiera v roza slogu, si je morala pred večerom zagotoviti primerno garderobo. "Ne nosim roza barve, v omari nimam nič roza. Sem bolj naravna, rada imam zemeljske tone, vse kar seka ven, ni v mojem spektru. Ko sem prišla sem, sem šla najprej kupit tole dvoje, čevlje in majčko. To je trajalo točno ti minute, zdaj pa sem tu," nam je v smehu zaupala simpatična igralka in voditeljica. 

Igralka in voditeljica Vesna Ponorac nam je priznala, da se je sama raje igrala z avtomobili kot z Barbikami. foto: SR/Media24

Vesna je seveda s tem naredila pravo potezo, saj so bile na premieri ženske in dekleta v veliki večini oblečene ravno v različne odtenke roza oblačil. Film pa so si ogledale številne znane Slovenke in znani Slovenci, večinoma njihovi partnerji. Med drugim Katarina Benček in Marko Pavlović, Alya, Petra Parovel, Indira Ekić in Matic Kolenc, Melani Mekicar. Film, ki ga je režirala izjemna Greta Gerwig po scenariju, ki ga je napisala skupaj z nominirancem za oskarja Noahom Baumbachom, temelji pa na liku Barbie podjetja Mattel. 

prejšnji članek
Nuša Derenda voditelja presenetila s salto v vodo
Svet slavnih
Nuša Derenda voditelja presenetila s salto v vodo
naslednji članek
Slovenska pevka ni vedela, kako naprej
Svet slavnih
Slovenska pevka ni vedela, kako naprej
#obraziavenija
obraziavenija