zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Snaha Lepe Brene najbolj zaželena mlada izvajalka v regiji

26. 7. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović je danes ena izmed najbolj zaželenih regijskih izvajalk. foto: Instagram

Srbska pevka Aleksandra Prijović je v samo dveh mesecih razprodala zagrebško areno in pokazala, kako zaželena izvajalka je.

Atraktivna srbska pevka Aleksandra Prijović  je nase prvič opozorila leta 2013, ko se je na priljubljenem tekmovanju Zvezde Granda uvrstila na četrto mesto. Od takrat je javnosti predstavila že tri albume, danes pa velja za najbolj priljubljeno pevko, ki je nastala v sklopu produkcije šova Zvezde Granda. Kar dokazuje tudi razprodana dvorana v Zagrebu, kjer bo nastopila 1. decembra letos. Karte so se začele prodajati pred desetimi tedni, uradno pa jih ni več na voljo. 

"En velik hvala mojim oboževalcem, moji zvesti publiki! Potrudil ase bom, da bom upravičila zaupanje in ljubezen, ki ste mi jo izkazali. Bodite prepričani, da nikomur ne bo žal nakupa vstopnice. Ne morem reči, da sem presenečena, lahko rečem samo en velik hvala, ne bom vas razočarala! Saj veste, da nerada napovedujem spektakle, a verjemite, da bo to noč, ki si jo bomo vsi zapomnili. Še malo in se vidimo, komaj čakam," je za Extra FM dejala presrečna pevka. 

Aleksandra pa v Srbiji ni znana samo kot pevka, ampak tudi kot "snaha" Lepe Brene oziroma njenega moža Slobodana ŽivojinovićaFilip Živojinović, s katerim se je pevka poročila leta 2018, je namreč Slobodanov otrok iz razmerja pred zakonom z legendarno turbo folk pevko. Leta 2019 sta se razveselila tudi rojstva prvega sina Aleksandra. Priljubljena pevka se je takrat začasno umaknila iz javnosti in se posvetila svoji nosečnosti in kasneje novorojenčku. Aleksandra zato tudi večkrat poudari, da je njena prava tašča Filipova mama Zorica. 

"Moja tašča je Filipova mama. Brena pa je prekrasna ženska, ki veliko vloži v družino in je predvsem zelo dobra oseba," je za srbske medije povedala mlada srbska pevka. Lepa Brena in Slobodan sta se sicer v svojem zakonu razveselila še rojstva dveh sinov, Stefana in Viktorja. Starejšega je leta 2000 ugrabila ena izmed srbskih mafijskih združb in ga izpustila ob plačilu odkupnine. Družina je takrat začasno zapustila Srbijo, ker niso bili zadovoljni z delovanjem policije. Vrnili so se šele ob menjavi oblasti. 

prejšnji članek
Umrla je legendarna Sinead O’Connor
Svet slavnih
Umrla je legendarna Sinead O’Connor
naslednji članek
Tako je bil na začetku kariere videti Peter Poles
Svet slavnih
Tako je bil na začetku kariere videti Peter Poles