stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po temačnem obdobju Severina pesem posvetila sinu

4. 11. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
Tutorial 2

Severina in šestletni Ljuba Stanković. foto: Jelena Balić

Že pred premiero so pesem razglasili za najbolj čustveno Severinino balado.

Za pevko Severino ni najlepše obdobje. Na sodišču že leta bije boj za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, v zadnjem obdobju pa so se pojavile še težave v šoli, ki jih je hrvaška zvezdnica javno izpostavila na svojih omrežjih in v hrvaških medijih. Zato niti ni presenetljivo, da je na tržišče poslala novo balado, ki jo je posvetila ravno svojemu sinu. 

"Ti ne poznaš sveta tako dobro kot ga jaz. Ko si mlad, verjameš vsem, a ti ne veš, kakšni so ljudj. Kam boš šel iz gnezda, ptiček moj? Gledajo me tvoje oči, kot da so moje," so verzi, s katerimi se prične Severinina nova pesem Rođeno moje, ki je bila objavljena danes opoldan na YouTubu. Pesem so Severinini najbližji sodelavci razglasili za najbolj čustveno Severinino balado do sedaj.

"To je zelo lepa pesem, z njo se lahko poistoveti vsak starš in tudi vsak človek. Ko mi je Miloš poslal pesem, je v meni vzbudila čustveni vulkan in takoj sem se odpravila na snemanje. Sporočilo pesmi je brezpogojna ljubezen," je o pesmi povedala Severina. 

Pesem je to poletje napisal Severinin dolgoletni sodelavec, skladatelj Miloš Roganović, ki je napisal tudi hite 'Kao', 'Alcatraz', 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Italiana', 'Uzbuna', 'Ko te tjero' ... "Razmišljal sem o tematiki in kako naj napišem nekaj novega. Odgovor se je skrival v meni, čeprav tega nisem vedel. Ko pogledam Severino, vidim veliko zvezdo, umetnico, ki je pred vsem tem na prvem mestu mama, ki se bori za dobrobit svojega otroka, poleg tega pa se je primorana boriti proti raznim negativnim ljudem, ki ji poskušajo otežiti borbo in spore. Odgovor se je skrival v meni, tudi jaz sem starš, vem, kakšna čustva so to – vedno sem si jih želel preliti v pesem," je o tekstu povedal Miloš.  

Pesem je bila pred mesecem dni posneta v Zagrebu, videospot pa pod taktirko režiserja Nejca Levstika, ki je tudi režiser Severinine prihajajoče turneje 'The Magic Tour', v Ljubljani. 

prejšnji članek
Rok Švab uživa v očetovstvu
Svet slavnih
Rok Švab uživa v očetovstvu
naslednji članek
Sara Isaković: Srečo najdem v majhnih stvareh
Svet slavnih
Sara Isaković: Srečo najdem v majhnih stvareh