stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Luce povedala vso resnico o ljubezni s soigralcem

26. 1. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
serija, botra, ana-uršula-najev

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Sta se igralca, ki v seriji Botri upodabljata Lucijo Luce Akrap in Janka Gotovca res zaljubila tudi zasebno. Je Janko zaradi Luce zapustil družino in ženo?

V začetku leta je hrvaška igralka Jelena Perčin za revijo Gloria potrdila, da se po dobrih štirih zakona in desetletju razmerja končuje njena zgodba z Momčilom Otaševićem. Govorice, da v zakonu s črnogorskim igralcem, s katerim imata dva otroka, škripa, so bile prisotne že več mesecev. A sta se jim oba igralca spretno izogibala, oziroma sta jih z objavami na družbenih omrežjih tudi zanikala. Čeprav ne Jelena, ki smo jo slovenski igralci lahko spremljali v serijah kot sta Zora v Dubrovniku in  Kar bo, pa bo, ne Momnčilo, ki trenutno navdušuje v vlogi Janka v seriji Botri (Kumovi), nista navedla razlogov za ločitev, so jih našli drugi. 

Preberite še: To je o ločitvi od Momčila Otaševića povedala Jelena Perčin. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Kriva mlajša soigralka 

Predvsem spletni komentatorji, pa tudi nekateri hrvaški mediji, so razlog za ločitev našli v Momčilovi soigralki iz serije Botri Ani Uršuli Najev, ki upodablja Lucijo Luce Akrap. Na spletu so se kot požar pričele širiti informacije, da je igralce ženo prevaral z mlajšo igralko in zaradi nje tudi zapustil družino. Spleti komentatorji so takšne zapise pisali tudi pod objave na družbenih omrežjih, kjer so številne stvari očitali tako Momčilu kot tudi Ani Uršuli. Slednja je zdaj za isto revijo, za katero je Jelena potrdila ločitev, povedala svojo resnico. Momčilo izjav, vsaj povezanih z ločitvijo, za medije še ne daje. 

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Kaj je izmišljeno in kaj je igra?

Ana Uršula in Momčilo v resnici javnosti nista dala nikakršnega povoda za govorice. Nikjer ju niso srečali skupaj, razen na skupnih promocijah serije. Zasebno se nista družila, v javnosti se niso čudežno pojavile fotografije, ki bi lahko sprožile govorice ... Vse, kar sta naredila, je bilo to, da sta odlično odigrala svoji vlogi v seriji, ki jo spremljajo tudi slovenski gledalci. "Ni mi bilo jasno, od kje lahko nekomu to pade na pamet. Najbolj smešno je bilo, ko sem nekje prebrala, da se o najini vez govori že vse od konca leta, ko sem bila sama dejansko na drugem kontinent. Aja, zaradi tega naj bi celo pobegnila v tujino," je splitska igralka povedala za hrvaško izdajo revije Gloria. 

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Pomanjkanje empatije

"Vse se je začelo stopnjevati. Presenetilo me je vse to pomanjkanje empatije in spoštovanja do nas kot oseb, naših družin, otrok, staršev ... Da se tako načrtno širijo lažne informacije in se ob tem ve, da številni niti ne preberejo besedila, ampak samo grdo zamišljene naslove. To je grozno, predvsem za otroke mojih kolegov (Jelene in Momčila), ki bodo čez nekaj let lahko videli in brali vse te laži," je še dodala igralka. 

prejšnji članek
Slovenska Exatlonovka magistrirala z desetko!
Resničnostni šovi
Slovenska Exatlonovka magistrirala z desetko!
naslednji članek
Ne boste verjeli, kje so ujeli Ilko Štuhec
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kje so ujeli Ilko Štuhec
#obraziavenija
obraziavenija