Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lana Jurčević po težkih mesecih postala mama

29. 11. 2023; 03.30
Avtor: K.M.
Lana Jurčević ne želi biti vzornica dekletom

Lana je pred slabim letom dni nastopila na 15. Aktualovem rojstnem dnevu. foto: M24

Za hrvaško pevko je težka nosečnost preživeta v bolnišnici. Danes pa je končno prišla novica o tem, da je Lana postala mamica.

Tudi v Sloveniji priljubljena hrvaška pevka lana Jurčević je bila zaradi težav v nosečnosti hospitalizirana od začetka meseca julija. "To je začetek konca," je rekel zdravnik, ko sva sedela na urgentnem oddelku, kjer sem pristala tistega 'nesrečnega' petka. Vem, kako zveni ... Tudi nama so se 'odrezale noge' v tistem trenutku. Vendar ne bi želela, da je to neka žalostna zgodba, ampak zgodba, v kateri lahko izbiramo pot, po kateri bomo šli. Kako v negotovosti, z ne preveč optimističnimi napovedmi in v stvareh, nad katerimi nimamo nadzora, lahko še vedno najdemo neko upanje in svetlobo, ki jo včasih vidiš samo ti. In tako gre dan za dnem, uro za uro, minuto za minuto. In vse prepustiš 'Tistemu zgoraj'," so besede, ki orisujejo začetek zgodbe s srečnim koncem. 

Danes je namreč v javnost prišla informacija o tem, da sta se Lana Jurčević in njen dolgoletni partner Filip razveselila rojstva prvega otroka. Kot poroča hrvaška revija Story je Lana rodila v zagrebški bolnici, novico pa je potrdila tudi novopečena babica, mati Laninega partnerja Natalija Kratofil. "Hvala za čestitke, Filipa trenutno ni doma. Lana je v redu, vsi smo srečni," je za 24sata povedala Natalija Kratofil, sicer lastnica restavracije Zlatni medvjed na Sljemenu nad Zagrebom. 

prejšnji članek
Kako preprečiti razvoj paničnega napada?
Zdravje
Kako preprečiti razvoj paničnega napada?
naslednji članek
Naravna nega las brez šampona?
Moda&Lepota
Naravna nega las brez šampona?