franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnika potrdila ločitev, a zanikala govorice

6. 9. 2023; 03.34
Avtor: K.M.
Joe Jonas, Sophie Turner (4)

Joe Jonas, Sophie Turner foto: Profimedia

Po dnevih ugibanj sta glasbenik Joe Jonas in zvezdnica serije Igra prestolov Sophie Turner potrdila, da se ločujeta.

Pred dnevi je v javnost prišla informacija, da se po štirih letih zakona in dveh otrocih ločuje sicer priljubljeni hollywoodski parček. Vlogo za ločitev naj bi vložil pevec Joe Jonas, prva namigovanja pa so bila, da bo skrbništvo prevzel on in da se igralka z otrokoma ne ukvarja. V zahtevku za ločitev, ki je bil vložen v četrtek, sicer piše, da se strinjata z deljenim skrbništvom in da je razlog za ločitev "nepopravljivo razmerje", 

Joe Jonas in Sophie Turner sta zdaj za javnost podala skupno izjavo, v kateri sta ločitev sicer potrdila, zavrnila pa nekatera druga namigovanja. "Najina izjava. Po štirih prelepih letih zakona, sva se skupaj odločila, da končava najin zakon. V javnosti je veliko namigovanj, zakaj, ampak je resnično to odločitev obeh in iskreno upava, da lahko ostali spoštujte najino željo po zasebnosti za naju in najine otroke."

Joe in Sophie sta razmerje začela leta 2016 in se zaročila oktobra 2017. Najprej sta se na skrivaj poročila maja leta 2019 v Las Vegasu, druga poroka pa je sledila istega leta, v mesecu juniju, v Parizu. Ločitev je za javnost toliko bolj presenetljiva, ker je igralka moža spremljala na glasbeni turneji družinske zasedbe Jonas Brothers, še pred tedni pa sta se skupaj pojavila v javnosti in delovala zaljubljeno. Težave naj bi sicer imela že pol leta. 

prejšnji članek
Hrana, ki vpliva na nastanek aken
Moda&Lepota
Hrana, ki vpliva na nastanek aken
naslednji članek
Ste sploh vedeli, kako učinkuje pekoča paprika?
Kulinarika
Ste sploh vedeli, kako učinkuje pekoča paprika?