stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bala se je komentarjev: Kelly Osbourne prvič po porodu v javnosti

7. 10. 2023; 09.00
Avtor: T.L. / revija Lady
kelly osbourne 1

Kelly Osbourne foto: revija zvezde

'Devet mesecev sem se skrivala v hiši, da ne bi trpela ponižujočih in žaljivih komentarjev,' je razkrila Kelly Osbourne, ki je zdaj videti kot druga ženska. Preverite fotografijo v novički!

Televizijska voditeljica, modna oblikovalka in igralka Kelly Osbourne že od nekdaj bije vojno z odvečnimi kilogrami, ki se jih nikakor ni uspela znebiti. Do pred kratkim. Med nosečnostjo je namreč dosegla nezdravo in nevarno težo, zato se je po porodu odločila narediti vse, da bi se počutila bolje. Priznala je, da se je počutila obupano, da je težko hodila in da ni hotela iz hiše, da je ne bi kdo videl.

»Do nedavno nisem želela iti ven na cesto, da ljudje ne bi videli, kako sem se zredila. Devet mesecev sem se skrivala v hiši, da ne bi trpela ponižujočih in žaljivih komentarjev. Počasi sem se začela boriti z nosečniškimi kilogrami, in ko sem prišla na staro težo, sem si rekla: 'Saj ti ne gre slabo, zdaj pa le tako naprej.'« In tako je tudi storila. Ko pa se je te dni prvič pojavila v javnosti z novo postavo, je oboževalce osupnila z drastično spremembo. S svojimi izjemno vitkimi linijami in napetim obrazom je sprožila ogromno radovednosti, med številnimi komentarji pa so se našli tudi takšni, ki trdijo, da je gotovo šla na lepotno operacijo. »To je oblika mojega obraza. Naredila sem samo botoks in to je to. Nenavadno mi je, da me zdaj, ko sem suha, spet vsi kritizirajo in poskušajo ugotoviti, kaj sem naredila iz sebe. Nič, samo shujšala sem,« je te dni razložila, kam so izginili vsi kilogrami.

kelly osbourne foto: Profimedia

prejšnji članek
Ima Lado Bizovičar največjo pisarno v Sloveniji?
Svet slavnih
Ima Lado Bizovičar največjo pisarno v Sloveniji?
naslednji članek
Slovenski publiki se bodo poklonili z velikim koncertom
Svet slavnih
Slovenski publiki se bodo poklonili z velikim koncertom