nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ima Lado Bizovičar največjo pisarno v Sloveniji?

8. 10. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
lado_bizovicar01

Lado Bizovičar: »Moje ženske sodelavke so najpogosteje zanesljivejše od moških.« foto: Revija Ženska

No, a jo ima? Ja. Verjetno. Vsaj tako se zdi, saj obsega kvadraturo, ki krepko presega velika stanovanja. In zakaj jo potrebuje? Ker je mnogo več, kot le znan TV obraz. Sploh veste, kdo je Lado?!

Pisarna vsestranskega Lada Bizovičarja je nekaj posebnega. Vsaj tako pravi novinarka revije Jana, ki je sogovornika obiskala v njegovem ustvarjalnem kraljestvu. »Ogromna industrijska hala z umetniškim pridihom. Ko bi le vsi šefi razumeli, da ni vseeno, kam dajo podrejene. Prostori verjetno niso veliki samo zaradi vaše klavstrofobije?« je Ladu mimobežno polaskala in ga hkrati povabila, da pove kaj več o velikem prostoru, kjer se rojevajo izjemne ideje.

Lado Bizovičar foto: Pop Tv

»Sprva sem imel sredi hale, v kateri so nekdaj proizvajali jušne kocke, mizo, okoli nje sem se vozil s kolesom, imel telefonske sestanke ali vadil. A mi je kmalu postalo dolgčas. Veseli me, da imam okoli sebe dovolj zanimivih, ustvarjalnih in pridnih, ki so zapolnili praznino … v tejle hali in v mojem življenju v njej. Tu se izmenjujejo ideje, ponoči se ustvarja in vadi, ustvarjajo tako oblikovalci kot glasbeniki, igralci in producenti, organizatorji ter tehniki,« je razložil Lado, ki še zdaleč ni le znan televizijski obraz. Ja, najbolj ga poznate ga kot voditelja, igralca, stand up komika, pred očmi vam poplesuje tudi kot obraz Hoferevih reklam, a v resnici je to zgolj peščica njegovega poslovnega ustvarjanja, saj se ukvarja z zelo različnimi stvarmi. Med uspešnejše sodi platforma za spletne predstave, ki jo je najprej preizkusil sam med korono, zdaj pa jo ponuja gledališčem po vsem svetu. Zanimivo, kajne?

Lado Bizovičar foto: Pop TV

prejšnji članek
Nika Ambrožič Urbas prisega na naravno lepoto
Svet slavnih
Nika Ambrožič Urbas prisega na naravno lepoto
naslednji članek
Bala se je komentarjev: Kelly Osbourne prvič po porodu v javnosti
Svet slavnih
Bala se je komentarjev: Kelly Osbourne prvič po porodu v javnosti
#nasazenazenska
nasazenazenska