Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jason Statham vam bo dvignil nivo adrenalina

8. 1. 2024; 09.00
Avtor: PR / V.M.
Jason Statham

Jason Statham v filmu Čebelar foto: Blitz Film

Pravijo, da je igralec Jason Statham z upodobitvijo 'Čebelarja' izvedel eno izmed najboljših vlog v zadnjem času.

V četrtek, 11. januarja, se v kina v distribuciji Blitz Filma prvič letos vrača neponovljivi Jason Statham v svojem najnovejšem akcijskem trilerju ČEBELAR, ki že pobira izjemno dobre kritike in je ravno takšen film, ki ga ob začetku leta potrebujemo, da nam dobro pospeši srčni utrip in dvigne adrenalin.  

Vsebina zgodbe

G. Clay (Statham) je nekdanji agent organizacije, znane pod imenom “Čebelarji”. Po tem, ko njegova prijateljica in soseda gospa Parker zaradi prevare stori samomor, se g. Clay odloči za brutalni maščevalni pohod, ki dobi nacionalne razsežnosti. Njegova zgodba je temna, brezkompromisna in obljublja surov boj proti sistemu. 

“Jason Statham lahko takšno vlogo odigra v spanju, vendar pa je to eden njegovih najboljših nastopov v zadnjem času”, je v svoji oceni filma za Letterboxed zapisal Connor Carey in dodal: “Čebelar ponuja skoraj vse, kar bi si želel od filma tega žanra, hkrati pa je to eden najboljših filmov režiserja Davida Ayerja v zadnjih letih. Dogajanje je zanimivo in dobro režirano, vsaka naslednja akcijska scena pa večja, bolj brutalna in bolj nora od prejšnje. Pretepi so odlično koreografirani, način s katerim Statham “opravi” s svojimi nasprotniki, medtem ko neprestano trosi dejstva, besedne igre in šale o čebelah, pa je izjemno zadovoljiv in zabaven za gledanje.”  

Poleg Jasona Stathama v filmu nastopajo še Josh Hutcherson, Minnie Driver, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi in Phylicia Rashad, režiral je David Ayer (“Odred odpisanih”, “Bes”), scenarij pa je napisal Kurt Wimmer.  

ČELAR (The Beekeeper) v kina prihaja 11. januarja, vstopnice pa so že v prodaji na spletnih straneh in blagajnah kinematografov. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

prejšnji članek
Luce in Janko imata dobro novico: Botri se bodo poboljšali
Svet slavnih
Luce in Janko imata dobro novico: Botri se bodo poboljšali
naslednji članek
Darja Gajšek kar v živo pripravila krvavice
Svet slavnih
Darja Gajšek kar v živo pripravila krvavice