nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prekrižani načrti - Mora Harry prestaviti zaroko?

8. 11. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
meghan markle, princ harry

foto: Profimedia

Po namigovanjih, da naj bi se princ Harry in Meghan Markle zaročila že decembra, zdaj iz dvora prihajajo nove informacije.

Vir, ki naj bi bil blizu kraljeve družine, je za ameriške medije povedal, da kljub namigovanjih o decembrski zaroki, le-ta ne držijo. Sicer ob enem priznava, da je harry morda o tem razmišljal, a mu je načrte prekrižal pomemben družinski dogodek. Ob tem pa naj ne bi bilo čutiti nikakršne jeze ali nelagodja, saj se Harryju in Meghan nikamor ne mudi. Harry celo pravi, da je do zaroke pripravljen čakati tudi še leto dni in v tem času uživati s svojo srčno izbranko. 

foto: Profimedia

Načrte o letošnji zaroki pa naj bi preprečil Harryjev brat William, oziroma njegova noseča žena Kate. Ker so trenutno vse oči uprte v tretjo nosečnost kraljevega par, Harry ne želi delovati proti njima. S svojo zaroko bi seveda vso pozornost preusmeril nase. Nov datum zaroke naj bi se zato gibal po aprilu 2018. Takrat je namreč rok tretjega poroda vojvodinje Kate. Harry pa bo počakal, da se prah okoli poroda poleže, šele na to pa bo tudi sam storil velik korak. 

prejšnji članek
Zapeljiva Nataša, ki je osvojila srce Sanjskega moškega
Resničnostni šovi
Zapeljiva Nataša, ki je osvojila srce Sanjskega moškega
naslednji članek
Ajda Smrekar: Spala sem po tri ure na noč!
Svet slavnih
Ajda Smrekar: Spala sem po tri ure na noč!