oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harry in Meghan: Čas za razkrivanje skrivnosti

16. 12. 2020; 10.30
Avtor: K.M.
princ harry, meghan markle

Princ Harry in Mehgan Markle foto: Profimedia

Bolj ko se bliža dan, ko se morata princ Harry in Meghan Markle dokončno odločiti, ali bosta zapustila kraljevo družino, več informacij kaže na to, da sta na to potezo pripravljena in da bosta do javnosti tudi bolj odprta. Sta z zadnjo pogodbo potrdila, da je čas za razkrivanje skrivnosti?

Princ Harry in Meghan Markle sta namreč podpisala še eno odmevno pogodbo. Potem, ko sta svoje moči združila z ponudnikom pretočnih videovsebin in z Netflixom podpisala pogodbo za dobrih 110 milijonov evrov, sta zdaj podpisala še dobrih 33 milijonov evrov vredno pogodbo s platformo pretočnih glasbenih vsebin Spotify. Par naj bi preko Spotifya predvajal svoj lasten podcast, snemala in producirala pa naj bi ga sama. Prva epizoda naj bi bila predstavljena že ta mesec, vsebina pa naj bi 'dvignila razpoloženje in zabavala občinstvo po vsem svetu'. 

Pred dnevi pa je v javnost prišla tudi informacija, da je Meghan svoja sredstva vložila v že osnovano podjetje veganskih napitkov. Izdelke svojim prijateljem že pošilja kot božična darila. Več o tem pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Skoraj zagotovo te pogodbe kažejo na to, da se v naslednjih mesecih zakonca ne bosta premislila in da se bosta dokončno poslovila od ustanove britanske kraljeve družine. Številni pa se ob tem sprašujejo, ali bosta preko platform, s katerimi sta podpisala več milijonske pogodbe, razkrivala tudi skrivnosti Harryjeve družine. 

prejšnji članek
Mati Luke Dončića navdušila kot country dekle
Svet slavnih
Mati Luke Dončića navdušila kot country dekle
naslednji članek
To je uspešna sestra trenerke Nataše Gorenc
Svet slavnih
To je uspešna sestra trenerke Nataše Gorenc
#nasazenazenska
nasazenazenska