Svet slavnih
 

Gypsy Rose Blanchard osupnila: Noseča sem!

10. 7. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
Gipsy

Gypsy Rose Blanchard foto: Zaslonski posnetek

Svetovno znana (nekdanja) zapornica Gypsy Rose Blanchard je iz rokava potegnila novo novico in znova pritegnila pozornost javnosti.

»Vem da govorice že kar nekaj časa krožijo naokoli in z veseljem sporočam, da sem noseča 11 tednov. S Kenom pričakujeva prvega otroka januarja 2025. Oba sva zelo navdušena. To niti slučajno ni bilo načrtovano, zgodilo se je nepričakovano, sva pa vseeno zelo vesela, da se podajava na to novo popotovanje v svet starševstva,« je Gypsy Rose Blanchard dejala v posnetku, ki ga je poimenovala: »Noseča sem: Moje popotovanje doslej.«

Gypsy, ki se na družbenih omrežjih predstavlja kot javna osebnost, je sicer nekdanja zapornica. Njeno ime je postalo znano tekom mini serije The act, ki je bila posneta po njeni življenjski zgodbi. 32-letnico je namreč mati vse življenje zlorabljala in izkoriščala, dokler je ni leta 2015 s pomočjo fanta umorila.

Blanchardova je bila konec minulega leta izpuščena iz zapora, kjer se je poročila z Ryanom Andersom. Čeprav sta v superlativih opisovala svojo ljubezen, je Gypsi zgolj štiri mesece po prihodu na svobodo obrnila ploščo. Obelodanila je namreč, da se ločuje, nato pa se povezala z Kenom Urkerjem, s katerim si je v času prestajanja kazni nekaj let romantično dopisovala in se menda celo zaročila. Gypsy in Ken sta se poročila maja, včeraj, torej dva meseca po poroki pa je razkrila, da je skoraj tri mesece noseča.

Mlada ženska, ki je svoje otroštvo zaradi mamine duševne motnje preživela kot lažno bolna deklica, se rada izpostavlja in opazno uživa v pozornosti javnosti. V mladosti je bila sicer slednje deležna v obilju, saj sta se s pokojno mamo preživljali z donacijami, ki sta jih prejeli za uprizarjanje lažne zgodbe o njenih številnih boleznih.

prejšnji članek
Radio 1: Pripravnica Lara doživela prometno nesrečo
Svet slavnih
Radio 1: Pripravnica Lara doživela prometno nesrečo
naslednji članek
Zlatko po tednu dni poskrbel za še eno veliko presenečenje
Svet slavnih
Zlatko po tednu dni poskrbel za še eno veliko presenečenje

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.