državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšna mama je Rebeka Dremelj?

15. 8. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Rebeka Dremelj je prvič prosila za skupno fotografijo

Vse je enkrat prvič, tudi za Rebeko Dremelj foto: M24

Želi si predvsem, da njeni hčeri vesta, da bo izpeljala to, kar je obljubila.

Rebeka Dremelj in njen mož Sandi Škaler sta se v dolgoletnem razmerju in v dvanajstih letih zakona razveselila rojstva dveh hčera, 11-letne Šajane in 7-letne Sie. Dekleti vsestranska Rebeka redko pokaže v javnosti, predvsem pa ne izpostavlja njunih obrazov in podrobnosti njunih življenj. Nima pa težav s tem, da bi v javnosti govorila o njihovem odnosu oziroma o odnosu, ki ga je do njiju ustvarila kot mati. 

Kakšna mati je Rebeka? "Predvsem sem zelo dosledna, ko gre za vzgojo. Imam avtoriteto. Mislim, da predvsem zato, ker sem vedno dosledno spoštovala »grožnjo«, če lahko tako rečem, ki sem jo izrekla. Pri tem se nisem nikoli zarekla. Punci vesta, da bom to, kar rečem, tudi izpeljala, tako v pozitivnem kot v negativnem smislu," je za revijo Obrazi povedala Rebeka. 

K temu je dodala: "Na primer, če jima obljubim, da bomo šli na sladoled, bom to tudi izpolnila, pa čeprav si bom s tem morda podrla ostale načrte in obveznosti. Po drugi strani pa tudi velja, da katera od njiju nekam ne bo šla, ker ni izpolnila ali naredila neke obveznosti, za katero sva se prej dogovorili. Tako upoštevanje in spoštovanje se mi zdita ključni za dober odnos z otroki. Seveda pa nimava popolnih otrok. Kot vsi imata tudi onidve svoje pomanjkljivosti, kar je pač normalno."

prejšnji članek
Tudi naši voditelji so bili zelo solidarni
Svet slavnih
Tudi naši voditelji so bili zelo solidarni
naslednji članek
Botri: Igralčevi družinski člani so zvezdniki
Svet slavnih
Botri: Igralčevi družinski člani so zvezdniki