zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Redko: Damijan Janković na javni prireditvi s svojo Ursulo

4. 9. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Ursula Gawish, Damjan Janković

Tudi Ursula Gawish in Damjan Janković sta bila navdušena nad Gewandhaus orkestrom Leipzig, ki slovi po samosvoji zvočni paleti ter izjemno raznolikem repertoarju. foto: M24/SR

Včeraj se je uradno zaključil 71. Ljubljana festival, zaključne prireditve pa sta se udeležila tudi Damijan Janković in Ursula Gawish.

V Ljubljani se je sinoči uradno zaključil letošnji poletni že 71. Ljubljana festival. Svečan zaključek je potekal v Cankarjevem domu, sklenil pa ga je sklenil Gewandhaus orkester Leipzig, ki je eden najstarejših simfoničnih orkestrov na svetu in slovi po samosvoji zvočni paleti ter izjemno raznolikem repertoarju, kar ga močno razlikuje od vseh drugih orkestrov. Na zaključni prireditvi smo ujeli tudi številne znane obraze. 

Med njimi sta bila tudi letos Damijan Janković in Ursula Gawish, ki ju je v svoj objektiv ujel naš fotograf. Dolgoletna partnerja se v javnosti sicer redko pojavljata skupaj, zaključna prireditev omenjenega festivala pa je ena izmed tistih, na kateri večkrat naredita izjemo. Ujeli smo ju tudi na lanski >>kliknite tukaj<<. Damjan in Ursula sta par sicer že več kot deset let, leta 2012 pa sta se razveselila rojstva svoj edinke Karoline. Tudi hči v javnosti pokažeta le redko, izjemo sta v resnici naredila le enkrat. Kdaj? Preverite tukaj, >>kliknite<<.

Redko skupaj v javnosti - Ursula Gawish in Damijan Janković foto: M24/SR

prejšnji članek
Žan Serčič: Morda sem kdaj mislil, da brezpogojno ljubim
Svet slavnih
Žan Serčič: Morda sem kdaj mislil, da brezpogojno ljubim
naslednji članek
Avdićeva tašča dvomi v njegove sposobnosti?
Svet slavnih
Avdićeva tašča dvomi v njegove sposobnosti?