nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V javnost prišel videoposnetek poroke znanih Slovencev

4. 9. 2023; 02.00
Avtor: K.M.
Tim Kores in Julija Veleski

Tim Kores in Julija Veleski sta tudi uradno poročena foto: Instagram

Pretekla sobota je poskrbela še za eno zvezdniško poroko. Poročila sta se glasbenika Tim Kores in Julija Veleski. Zdaj pa je v javnost prišel tudi prvi posnetek, ko sta skozi vrata stopila kot mož in žena.

Tim Kores in Julija Veleski, ki sta se oba javnosti predstavila skozi tekmovalne resničnostne šove, sta si večno zvestobo obljubila obdana s prijatelji in družino. Med svati so bili tudi številni znani obrazi. Med njimi seveda Timova sestra Zala Kores, ki z Julijo nastopa v glasbenem dvojcu De Liri, pa Challe Salle, Tanja Kocman, Simon Vadnjal in drugi. Sodeč po zapisu, ki sta ga zakonca objavila na družbenem omrežju, je šlo zares za odlično zabavo, na kateri so uživali vsi. 

"Pravijo, da se ženin in nevesta nimata tako fajn na svoji poroki kot ostali … Ni res! To je bil eden izmed najboljših, najbolj norih in najlepših dni v najinem življenju! Hvala vam vsem iz srca, da ste del najine zgodbe, bilo je res res nepozabno! Nisva še sploh dojela! Imava srečno, da imava tako super starše, sestre, babice, dedke, tete, strice, sorodnike, mačehe, krušne fotre, instant babice, instant dedke, frende, frendice …" sta zapisala in delila prve poročne utrinke. 

Je pa že pred tem v javnost prišel tudi prvi videoposnetek, ki je nastal tik po njuni poroki. Na svojem družbenem omrežju je namreč voditelj in glasbenik Simon Vadnjal objavil trenutek, ko sta skozi vrata zakorakala kot mož in žena. Ob njem je zapisal: "A nista lušna," ob tem pa javnosti pokazal tudi svojo srčno izbranko.

prejšnji članek
Hrustljava jabolka za lepotno preobrazbo
Moda&Lepota
Hrustljava jabolka za lepotno preobrazbo
naslednji članek
V Tehnoparku Celje bodo upihnili tretjo svečko
Moda&Lepota
V Tehnoparku Celje bodo upihnili tretjo svečko