oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lado Bizovičar o voditeljih: Meni ste vi tako čudni

22. 9. 2023; 06.00
Avtor: PR / V.M.
Lado Bizovičar

Lado Bizovičar foto: Pop TV

Lado ni mogel verjeti, kaj se pred njim dogaja. 'Meni ste vi tako čudni, jaz sploh ne vem kaj tukaj delam.'

Danes je bil studio jutranjega programa Denis Avdić Showa na Radiu 1 poln kot že dolgo ne. Vodilno vlogo je prevzel Iztok Gustinčič, saj je Denis Avdić zbolel in skupaj z Miho Deželakom, pripravnico Laro Tošić in Jano Morelj so v goste povabili žirante nove sezone Slovenija ima talent, ki jo bomo lahko spremljali od te nedelje dalje.

Lado Bizovičar, Marjetka Vovk in Ana Klašnja so prišli nasmejani in dobre volje, kot ponavadi. Manjkal je samo četrti žirant Andrej Škufca, ki ga je več kot odlično nadomesti Deželak! Nadel si je črno srajco in obvezna očala s črnim okvirjem ter stopil v čevlje priljubljenega žiranta.

Žirantje so namreč ocenjevali kakšne talente imajo Iztok, Jana in Lara. Lara je kot prva pokazala svoj talent – spust limone na mizo. Lado sprva ni mogel verjeti svojim očem, kaj se dogaja. »Meni ste vi tako čudni, jaz sploh ne vem kaj tukaj delam. Miha govori 6 ur kot Andrej Škufca, Lara meče limone, pa poglejmo kaj nam bo dan prinesel. Konec sveta je blizu ljudje, čolne na Šmarno goro, akcija,« je dejal in v smeh spravil vse prisptne.

Naslednja je bila Jana, ki se lahko pohvali z najboljšim srkanjem kave.»Če bi bila drugače oblečena in bolj atraktivno, mogoče bi pa to točko lahko kam drugam zapeljali (smeh).  Drugič razmišljaj še o kakšnih bobnih zraven, potem pa srkaj,« sta v en glas dejali Marjetka in Ana. Nato je sledil še vrhunec talentov, Gustinčičevo odpiranje pločevnike piva. »Ostali smo brez besed, to je prvič v tej sezoni,« so dejali, 'Škufca' pa je zaključil: »Meni je to dobro, mačističen pristop do piva, ampak bo treba še malo potrenirat, rekvizit zamenjat mogoče.«

Sicer pa so se vsi žirantje strinjali, da bo ta sezona Slovenija ima talent nekaj posebnega, podelili so tudi največ zlatih gumbov do sedaj, kar bo zagotovo prava paša za oči.

"Talentirana" razširjena ekipa. foto: Radio 1

prejšnji članek
Savina Atai ljubeče o svoji drugi mami
Svet slavnih
Savina Atai ljubeče o svoji drugi mami
naslednji članek
Bo Robert Roškar del šova MasterChef?
Svet slavnih
Bo Robert Roškar del šova MasterChef?