pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka v nosečnosti 3 mesece preživela v bolnici

17. 10. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Ljubica Špurej Jazbinšek

Ljubica Špurej Jazbinšek bo že v roku meseca dni spet postala mamica. foto: FB

Ljubica Špurej Jazbinšek, voditeljica, pevka skupine Zaka pa ne in nekdanja tekmovalka šova Znan obraz ima svoj glas, je razkrila, da je kar tri mesece nosečnosti preživela v bolnišnični oskrbi.

Ljubica Špurej Jazbinšek je konec maja kar v živo na Veseljaku potrdila, da bo letos že drugič postala mamica. Vseeno pa za njo ni najlepše obdobje. Zadnje tri mesece je namreč preživela v celjski bolnišnici, kjer je bila pod budnim opazovanjem bolnišničnega osebja. Kot je razkrila, se je pred tednom dni že vrnila v domačo oskrbo, kjer bo preživela zadnji mesec nosečnosti. Nova družinska članica se jim bo namreč pridružila že novembra.

"Najtežje je bilo iznenada, iz danes na jutri, doma pustiti devetletnega sinka Jakoba. To je za mamico velik šok. Sledile so neprespane noči in upanje, da vse skupaj čimprej mine in da se kmalu vrnem domov v zavetje mojih fantov. Brez podpore moža Gašperja ne bi šlo, saj je iz danes na jutri postal mama in oče hkrati," je za Veseljaka povedala sicer vedno nasmejana Ljubica, ki je izjemno hvaležna tudi materi, sestri in tašči, ki so brez premisleka priskočile na pomoč. Njeno celotno izpoved si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Ljubici so prijateljice pretekli vikend že pripravile tudi zabavo ob prihodu dojenčka, za kar jim je še posebej hvaležna. "Hvala vam za prekrasen dan poln presenečenj, čustev in čudovitih spominov … Vsaka izmed vas predstavlja prav poseben košček mozaika v mojem življenju. Le kaj bi brez vas. Z vami je vsaka pot lažja, tudi tista najbolj težka. Zelo vas imam rada. Hvala, ker ste," je ob tem zapisala na družbenem omrežju in delila tudi nekaj utrinkov druženja. 

Baby shower Ljubice Špurej Jazbinšek foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Pretresljiva izpoved Nine Osenar Kontrec: Res nismo vedeli, ali bom preživela
Svet slavnih
Pretresljiva izpoved Nine Osenar Kontrec: Res nismo vedeli, ali bom preživela
naslednji članek
Divje presenečenje za Milico iz Botrov
Svet slavnih
Divje presenečenje za Milico iz Botrov