oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Glasbenica Ani Frece Križanič skrbi za svoje zdravje

29. 10. 2023; 05.33
Avtor: Lady
Ani Frece Križanič

Ani Frece Križanič foto: Prav posebno

Ani Frece Križanič si želi tako zase kot tudi za druge ženske, da bi jim bilo dano zdravje in da bi lahko uživale v svojem zdravem telesu.

Pevka Ani Frece Križanič verjame, da je zdravje nekaj celostnega in da nanj vpliva tudi počutje, ki je pogosto odvisno od zunanjih dejavnikov, zelo pomembni pa so tudi količina počitka, kakovost odnosov in geni. Sama si želi vsak dan znova biti čim bolj v ravnovesju, za to pa skrbi na različne načine.

Pevka Ani Frece Križanič je v dobrotah uživala z možem Romanom in hčerkicama Mišo in Beti. foto: Martin Bilas

»Za svoje telo skrbim ljubeče, dotaknem se ga z zavedanjem, da mi nudi, da lahko hodim, delam, ustvarjam. Rada imam svoje telo, ne glede na vse spremembe, ki jih prinašajo staranje, materinstvo, dojenje. Res sem hvaležna, da mi služi, in želim si le, da mi služi dobro še naprej. Redno se tudi samopregledujem, ne z namenom, da bom nekaj zatipala ali našla, ampak ko se po tuširanju namažem in pomasiram z oljem, seveda opazim, ali je prišlo do kakšne spremembe. Redno hodim tudi na ginekološke preglede, a vedno sem z mislimi na pozitivni strani, razmišljam, da sem zdrava in v harmoniji. Če se na splošno počutim slabo, si vzamem počitek, tu se kar poslušam, in če le ni treba, ne mučim svojega telesa, ko vem, da potrebuje čas za regeneracijo. Vem, da se ne splača iti čez sebe, ker za vse potem enkrat plačaš,« poudarja Ani, ki bo na pomen zdravja opozorila tudi konec oktobra, ko bo s svojo zasedbo Hotel za srečo nastopila na dobrodelni modni reviji Roza oktober, ki jo organizira Društvo za boj proti raku Štajerske, tam pa bodo ozaveščali tudi o preprečevanju bolezni in ohranjanju zdravja žensk.

prejšnji članek
Sašo Hribar posthumno prejel nagrado Frana Milčinskega - Ježka za življenjsko delo
Svet slavnih
Sašo Hribar posthumno prejel nagrado Frana Milčinskega - Ježka za življenjsko delo
naslednji članek
Kako zelena vpliva na željo po spolnosti?
Zdravje
Kako zelena vpliva na željo po spolnosti?