nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žena tega znanega Slovenca v novem duetu poje z Natalijo Verboten

2. 11. 2023; 11.30
Avtor: K.M.
Natalija Verboten

Helena Kodrič Mori in Natalija Verboten sta tokrat združili moči v glasbi. foto: pr

Natalija Verboten je pred dnevi skupaj s Heleno Kodrič Mori izdala novo pesem Nekje za oblaki. Veste, čigava žena je Helena?

Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori sta prijateljici, ki sta v pesmi našli skupno pot. Helena se podpisuje tudi pod besedilo izjemno čustvenega dueta, izvajalki pa ob tem pravita, da gre za 'čustveno potovanje, namenjeno vsem, ki so doživeli bolečo izgubo ljubljene oseb.' Helena je sicer uspešna podjetnica in soavtorica knjig o osebnih financah in motivaciji skupa in žena slavnega Smiljana Morija, ki ga poznamo po tem, da je motivacijski govornik, podjetnik in avtor več knjig. In kaj ob izidu skladbe sporočata Natalija in Helena?

"V duetu sva skupaj ustvarili glasbeno delo z močnim čustvenim nabojem, ki se dotakne srca in duše. Še posebej v tem obdobju, ko se toliko bolj spominjamo ljudi, ki so nas v tem fizičnem smislu že zapustili. Ta pesem je posebna ne le zaradi svojega čustvenega naboja, ampak tudi zaradi združitve dveh močnih ženskih glasov, ki skupaj pripovedujeta zgodbo o bolečini, žalovanju, upanju in zdravljenju. Verjameva, da bo ta pesem mnogim nudila uteho in moč, da se soočijo z lastnimi čustvi in najdejo pot naprej. Upava, da vas bo ta videospot spodbudil, da pokličete tiste, ki so vam dragi, in jim poveste, koliko vam pomenijo. Delite ta videospot z vsemi svojimi prijatelji in družino, saj je sporočilo te pesmi prav to – da nikoli ni prepozno za lepši in bolj prijazen jutri."

prejšnji članek
Perpetuum Jazzile ob jubileju kar štirikrat razprodal Cankarjev dom
Svet slavnih
Perpetuum Jazzile ob jubileju kar štirikrat razprodal Cankarjev dom
naslednji članek
Kmetija: Patricija šokirala z izbiro grešnega kozla
Resničnostni šovi
Kmetija: Patricija šokirala z izbiro grešnega kozla