nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Martina Švab in Alya sta dobri prijateljici

14. 11. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Martina in Alya

Martina in Alya sta na vso moč uživali v razvajanju s hrano. In pijačo. foto: Osebni arhiv

Pred kratkim sta skupaj dopustovali na otoku Sali.

Otok Sali, eden od najlepših in najbolj priljubljenih otokov na Hrvaškem, je bil letos letovišče dopustovanja med krompirjevimi počitnicami za priljubljeno slovensko voditeljico Martino Švab in pevkoAlyo. Zaradi hitrega tempa vsakdanjega življenja sta se obe želeli izklopiti in si privoščiti počitnice, kjer sta se prepustili sprostitvi in razvajanju. Predvsem pa sta si »napolnili baterije«.


Martina Švab nam je povedala: »Uživali sva ob odlični kulinariki, hrani ... ki jo je večinoma pripravljala Alya, jaz sem se kar prepustila razvajati. Zvečer pa sva že obe zaspali po 19h, po dveh kozarcih vina, tako utrujeni sva bili. In ta otok je tako miren in energetsko pozitiven, da sva se čisto umirili tudi midve, ki sva drugače čisto preveč aktivni bejbi,« se smeje Martina.

Matina Švab z družino foto: Osebni arhiv

In še doda: »Jaz sem bila z družino, ona tudi. Jaz z otroki, ona z Abbo.« Alya pa je po zares lepem in sproščujočem dopustu z Martinino družino izjavila, da če bi imela otroka, bi si želela točno takega, kot je Martinina hčerkica Mia. »Te počitnice so bile polne dolgih sprehodov in dobre hrane, potrebovali nismo prav nič drugega. No, edino za Noč čarovnic sva se pa z Alyo nališpali in šli v gostilno na večerjo – tam pa so naju gledali, kot bi padli z Lune,« se spet glasno nasmeje Martina, navdušena nad dobro družbo na letošnjih krompirjevih počitnicah.

prejšnji članek
Klemen Selakovič predstavlja svojo prvo knjigo
Svet slavnih
Klemen Selakovič predstavlja svojo prvo knjigo
naslednji članek
Energijska pijača PRIME umaknjena s slovenskih prodajnih polic
Zdravje
Energijska pijača PRIME umaknjena s slovenskih prodajnih polic