zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako sta se poslovila Melani in Blaž

9. 12. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Melani Mekicar, Blaž Švab

Melani in Blaž še v svoji zadnji sceni oddaje V petek zvečer foto: RTV Slovenija

Oddaja V petek zvečer se je po treh letih in šestih sezonah poslovila z malih ekranov. Včeraj je bila na sporedu še zadnja oddaja. Jih boste pogrešali?

Včerajšnja oddaja V petek zvečer je bila tudi zadnja uradno posneta petkova oddaja. Format oddaje bo sicer na sporedu še na silvestrovo, v nedeljo, 31. decembra, a bo šlo takrat v resnici bolj za silvestrovsko oddajo. Voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab, ki sta med snemanji postala tudi prijatelja, sta se tako včeraj poslovila od zvestih gledalcih, ki so tri leta uživali v številnih glasbenih izvedbah in priredbah slovenskih uspešnic. Ob slovesu sta se zahvalila vsem, ki so pomagali ustvarjati oddajo, tako tistim na odru, v zaodrju in gledalcem doma. 

"Dragi naši, prišli smo do konca oddaje in to čisto zares," je slovo pričel Blaž Švab, Melani pa nadaljevala: "Po treh letih in šestih izjemnih sezonah se naša oddaja poslavlja." Blaž je sicer še dodal, da bosta naslednja dva petka na sporedu še poslovilni oddaji, a da je bila včerajšnja zadnja posneta tudi z njunim vodenjem. Naslednji dve oddaji bosta najverjetneje predstavljali najboljše posnetke in nastope zadnjih treh let in se zahvalil ekipi. "Hvala celotni ekipi, veliko nas je, hvala celotni tehnični ekipi, hvala vsem, ki so organizirali, pomagali in tuhtali. Hvala pa tudi našim Diamantom za vse izjemne glasbene priredbe." 

Melani se je zahvalila tudi vsem glasbenikom, ki so se odzvali vabilu, Blaž pa je dodal, da so v treh letih posneli več kot 600 novih glasbenih zapisov slovenske glasbe. "Hvala za vse in se gledamo tako ali drugače," je še dodala Melani. Blaž pa dodal, da prej ali slej. Diamanti pa so nato še zadnjič v živo zaigrali pesem Adija Smolarja Bognedaj, da bi crknu televizor ter tudi oni dodali svoj pečat slovesu oddaje. 

prejšnji članek
Umrl je igralec Ryan O'Neal znan po filmu Ljubezenska zgodba
Svet slavnih
Umrl je igralec Ryan O'Neal znan po filmu Ljubezenska zgodba
naslednji članek
Mateja po Kmetiji: Ponosna sem nase
Resničnostni šovi
Mateja po Kmetiji: Ponosna sem nase