zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melani Mekicar priznala, da sta si z Blažem popolnoma različna

18. 12. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Blaž Švab in Melani Mekicar 1

Voditelja oddaje V petek zvečer Blaž Švab in Melani Mekicar se veselita, da bosta znova del petkovih večerov številnih Slovencev in Slovenk. foto: Katja Kodba / RTV Slovenija

Voditeljica je razkrila, v kakšnem odnosu sta v resnici s svodoiteljem oddaje V petek zvečer Blažem Švabom, ki se s koncem leta poslavlja z malih ekranov.

V petek je bila na sporedu prva posebna oddaja V petek zvečer, v kateri so se ustvarjalci, voditelji in nekateri glasbeni gosti spominjali zadnjih treh let ustvarjanja priljubljene glasbene oddaje. Svoje občutke sta delila tudi voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab. Slednji je povedal, da je bil presenečen nad njeno sproščenostjo ter dodal: "Delo je opravljala profesionalno in resno ter je v tem zelo uživala." Kaj pa si o Blažu misli Melani? 

"To, da se ujameš z voditeljem, pred kamero kot za kamero, je bistveno, da oddaja funkcionira. Z Blažem si na papirju ne bi mogla biti bolj drugačna, kot sva si. V praksi pa kar nekako funkcionira," je povedala za kamere in se dotaknila tudi svoje prve voditeljske vloge na televiziji. "Nisem si predstavljala, kaj bo to naredilo za mojo kariero in mislim, da je to najboljša odskočna deska, kar sem jih lahko dobila, za kar bom večno hvaležna."

prejšnji članek
Rok Piletič kariero nadaljuje brez brata Aneja ob svoji strani
Svet slavnih
Rok Piletič kariero nadaljuje brez brata Aneja ob svoji strani
naslednji članek
Dejan Krajnc praznoval 30. rojstni dan in oboževalcem podaril darilo
Svet slavnih
Dejan Krajnc praznoval 30. rojstni dan in oboževalcem podaril darilo