zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Grdo zavrnjena Ana Praznik

2. 1. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
delovna-akcija, ana-praznik

Delovna Akcija, Ana Praznik foto: POP TV

Zaradi priimka so jo v otroštvu zbadali, zaradi glasu je bila stigmatizirana pa tudi zavrnjena. Kako se vse spreminja, kajne? Danes je ravno to tisto, po čemer jo pozna vsa Slovenija.

Pevka in obraz oddaje Delovna akcija Ana Praznik velja za eno izmed najbolj priljubljenih voditeljic. A čeprav prejema odobravanje in naklonjenost na vsakem koraku, so njeni spomini na odraščanje v Zagorju precej drugačni.

»Ko sem bila majhna, mi moj praznični priimek ni bil ljub, saj so me sošolci zbadali zaradi njega. Želela sem si 'običajnega' priimka – denimo Žagar, Novak, Kovač … Ko si majhen, ni fino biti poseben. Takrat nisem odreagirala na ta zbadanja niti jim nisem posvečala pozornosti. Bolj me je motilo, kadar mi je kdo rekel, da imam čuden glas. Spominjam se fanta, ki mi je bil všeč, kolikor vem, tudi jaz njemu. V osnovni šoli mi je napisal pismo, da ne more biti z mano, ker imam čuden glas,« je v prazničnem klepetu za revijo Jana dejala Ana in priznala, da ji takrat to ni bilo najbolj pogodu, danes pa se ji zdi hecno, saj si prav s svojim glasom služi kruh. »Kako se obrnejo stvari!«

prejšnji članek
Top recept za puhaste ameriške palačinke
Kulinarika
Top recept za puhaste ameriške palačinke
naslednji članek
Luka Basi končno pred oltar
Svet slavnih
Luka Basi končno pred oltar