Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V takšen stres so člani benda spravili Evo Boto

15. 1. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
eva-boto, veseljak 2

Eva Boto foto: Simon Pelko/Veseljak

Pevka v novem videospotu igra tudi kitaro, a je pred dnevi v povezavi s tem inštrumentom delila tudi nekoliko bolj stresno zgodbo. Kaj bi storili vi?

Eva Boto je pred dnevi gostovala v Židanem popoldnevu na Veseljaku, kjer je tudi v živo zaigrala in zapela refren svojega najnovejšega hita Kjer najbolj gori. Voditeljema Ajdi Mlakar in Lovru Prešičku pa je zaupala tudi zgodbo, ki se skriva za tem, da v rokah pred publiko in poslušalci spet drži kitaro, ki jo je igrala v osnovni šoli. Kljub temu, da je Eva že vrsto let prisotna na slovenski glasbeni sceni, so namreč le redki vedeli, da zna igrati kitaro. 

Eva Boto v družbi voditeljice Ajde Mlakar foto: Simon Pelko/Veseljak

"Ko mi je band pripravil presenečenje in mi za rojstni dan kupili kitaro, je nato šef benda Tomi rekel pred publiko na koncertu 'Nič, zdaj bo pa Eva premierno pred vami zaigrala kitaro' ... Ali razumeta, da sem kitaro nazadnje igrala v osnovni šoli. Tako da veste, kjer je bil nivo mojega stresa," je povedala Eva, a dodala, da je izziv vseeno izpeljala. "Se mi je pa vseeno zdelo 'fajn', kljub temu, da me je bilo strah in sram in sem imela občutek, da ne znam dobro."

Vseeno pa se je odzvala na vabilo in kar v studiu v živo v roko vzela svojo kitaro in izvedla akustično različico svoje najnovejše pesmi. "Zadnje leto sva s kitaro kar prijateljici postali in je kar nekaj melodij nastalo, med drugim tudi Kjer najbolj gori," je še povedala. Njeno petje in igranje pa lahko slišite na spodnjem posnetku. 

prejšnji članek
Matic Herceg: Tudi, če moram malo potrpeti, bom opravil to, kar sem si zadal!
Svet slavnih
Matic Herceg: Tudi, če moram malo potrpeti, bom opravil to, kar sem si zadal!
naslednji članek
Neisha navdušila s tankočutnostjo
Svet slavnih
Neisha navdušila s tankočutnostjo