nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica Milena Novak je kul mama in prijateljica

20. 2. 2024; 09.33
Avtor: Lady/KM
Milena Novak

Milena Novak s hčerko foto: Tisazaobjektivom

Milena Novak, lepa voditeljica poročil Svet24TV na Veseljaku, Aktualu in BestFM, je v medijskem svetu že vrsto let, s svojo karizmo pa je osvojila srca gledalcev. Vendar pa obstaja še ena njena plat, za katero morda ne vedo vsi, to je njena družina in njena tesna vez s hčerko Emo, ki jo prišteva na seznam svojih najboljših prijateljic.

Voditeljica Milena Novak bo prihodnje leto z možem, nekdanjim košarkarjem Ernestom Novakom, praznovala 20. obletnico poroke, zakon pa sta kronala tudi z rojstvom dveh otrok, sina Tiana in hčerke Eme. Čeprav sta otroka zrasla ob slavnih starših, sta ostala skromna in pristna, saj sta se tako Milena kot Ernest trudila, da sta ohranila stik z resničnostjo in pravimi vrednotami. Lepa voditeljica ima ob sebi tudi nekaj najboljših prijateljic in zaupnic, mednje pa prišteva tudi hčerko Emo. 

»S prijateljicami sem si zelo blizu, ogromno mi pomenijo, zato tudi z vsemi redno vzdržujem stike, stojimo si ob strani, pomagamo v težkih okoliščinah in pri pomembnih odločitvah, ali pa samo kakovostno klepetamo. Čeprav so nekatere oddaljene tudi več kot tisoč kilometrov, se mi zdi, kot da so ves čas ob meni. Ves čas pa je tudi fizično ob meni moja Ema, ki bo letos dopolnila 15 let. Z njo se lahko pogovorim o čemerkoli, deliva si nasvete o modi, strast do potovanj in podobno. Zelo sem vesela, da imam zelo dober prijateljski odnos tudi s sinom Tianom, ki bo letos dopolnil 18 let. Ponosna sem na oba, da sta odrasla v tako pridna najstnika, z vrednotami na pravem mestu,« je za revijo Lady razkrila Milena.

prejšnji članek
Gaja Filač pred leti s Katarino Čas igrala v angleški seriji
Svet slavnih
Gaja Filač pred leti s Katarino Čas igrala v angleški seriji
naslednji članek
Slovenski glasbenik v jok spravil oboževalce
Svet slavnih
Slovenski glasbenik v jok spravil oboževalce