pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski glasbenik v jok spravil oboževalce

19. 2. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
\"Prejšnje leto je bilo polno čustev in različnih čustvenih vlakcev, kjer sem se velikokrat našel v t

Urban Vidmar z novo pesmijo foto: Promocijski material

Urban Vidmar je tekom nove pesmi razgalil zasebnost in v poslušalcih prebudil čustva z glasbeno zgodbo, ki je nastala po resničnih dogodkih. 'Če nočete jokati, ne glejte tega videospota,' opozarja glasbenik.

Urban Vidmar po uspešnici z naslovom "Kreten" z veseljem predstavlja svojo najnovejšo pesem "Brat moj", kjer iskreno oriše odnos, ki si ga deli s svojim bratom. Besedilo je napisano po resničnih dogodkih iz njegovega otroštva in odraščanja. Vse in še več je doživel s svojim bratom, ki ga ima še danes neizmerno rad, ker mu je stal ob strani v najbolj ključnih trenutkih njegovega življenja. Pesem bi rad posvetil vsem, ki imajo sestro, brata ali več njih.

Urban: "Oni so naša kri. Za vedno.

"Pesem poudarja razlike v najinih osebnostih. Medtem, ko je moj brat blestel z boljšimi ocenami in je izkazoval mirno ter pridno naravo, sem jaz, po drugi strani, sprejel divjo stran, pogosto povzročal staršem trenutke skrbi in frustracij. Kljub temu sva si skupaj delila tisoče takšnih in drugačnih zgodb, od vožnje s starim avtomobilom, ki sva ga, kar dobro uničila, skupnih veselic in bližine, ki ga imajo le bratje," je pojasnil Urban, čigar divja narava ob bratovi umirjenosti pred oči poslušalcev slika izrazit kontrast. "Brat moj ni le pesem; je osebno razmišljanje, pesem o kompleksnosti bratskih odnosov in glasbena pot, ki poslušalce vabi, da se povežejo s svojimi lastnimi zgodbami."

prejšnji članek
Voditeljica Milena Novak je kul mama in prijateljica
Svet slavnih
Voditeljica Milena Novak je kul mama in prijateljica
naslednji članek
Prehrana po krvnih skupinah
Zdravje
Prehrana po krvnih skupinah