sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Igralka si želi, da bi gledalci poznali ozadje

8. 3. 2024; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Mei Rabic Skrito v raju

Mei Rabič in zakulisje snemanja foto: edit: njena.si

Mlada igralka nam je z navdušenjem pripovedovala o zakulisju serije Skrito v raju. Si pa želi, da bi se ozadja zavedali tudi gledalci in bolj cenili trud celotne produkcije.

Mei Rabič, ki v seriji Skrito v raju upodablja Elo Steiner, ima na snemanje poletne serije lepe spomine. Poleg tega, da je bila izkušnja zanjo zelo zabavna, je hkrati pridobila dragoceno znanje iz sveta, ki je bil tako kot gledalcem, tudi njej povsem neznan.

»Snemanje serije mi je bilo zelo všeč, saj sem se naučila ogromno novih stvari in spoznala, koliko trdega dela in organizacije stoji za tem, kar mi na koncu vidimo za televiziji. Ekipa je bila TOP, vsi so bili tako super prijazni in res si želim, da bi ljudje razumeli in še bolj spoštovali vse tiste, ki delajo na takšnem projektu in ne samo igralcev, ki jih vidimo na televiziji. Okoli produkcije serije namreč stoji res veliko, veliko več, kot samo tisto, kar mi vidimo,« je strnila misli 12-letna igralka, ki je neizmerno hvaležna za priložnost in topel sprejem med ustvarjalce.

Mei Rabič foto: POP TV

»Rada bi se zahvalila celi ekipi za ves trud in čudovite ter nepozabne trenutke, starejšim igralcem pa za to, ker so me tako lepo sprejeli, čeprav sem bistveno mlajša in manj izkušena. V dveh letih snemanja sem se ogromno naučila, odprla pa so se mi tudi številna vrata v nove igralske projekte,« je zaključila sedmošolka, ki je še posebej navdušena nad svojim televizijskim bratom Markom. Prihodnjič vam bomo zaupali, kaj se je zgodilo, ko se je v enem izmed prizorov nanjo jezil …

Mei Rabič foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Bine Volčič o množičnem drogiranju v gostinstvu
Resničnostni šovi
Bine Volčič o množičnem drogiranju v gostinstvu
naslednji članek
Član Novih Fosilov izdal samostojni album
Svet slavnih
Član Novih Fosilov izdal samostojni album
#nasazenazenska
nasazenazenska