rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matej Zemljič: Znam se tudi razjeziti, brez skrbi

5. 4. 2024; 07.00
Avtor: Vesna Meško
matej zemljic_fofo saso svigelj (2)

Matej Zemljič foto: Sašo Švigelj

Čeprav je igralec Matej Zemljič miren in dobrosrčen človek, pa vse bolj hrepeni po vlogah, ki so njegovo popolno nasprotje. Pa zna v zasebnem življenju tudi pokazati zobe?

Tisti, ki igralca Mateja Zemljiča poznajo osebno, vedo o njem povedati veliko lepega. Tudi njegovi soigralci so nam ga opisali kot izjemno prijazno in prijetno osebo. Njegova televizijska sestrica Ela (Mei Rabič) denimo pravi, da je »zelo človeški in ljubeč«. Slednje pa seveda ne pomeni, da kot igralec težko stopi izven okvirjev svoje mirne osebnosti. Kljub temu nas je zanimalo, kako velik izziv mu predstavlja prelevitev v bolj jezljivega, koleričnega človeka.

Matej Zemljič in Mei Rabič foto: POP TV

»Pravzaprav si želim takšnih izzivov. Hlepim po vlogah, ki so drugačne od mene in zahtevajo študiozen, poglobljen pristop. Zelo bi si želel recimo, da bi v kratkem dobil kakšno vlogo negativca. Takšne vloge so za igralca po navadi veliko bolj zanimive in veliko več lahko pokažeš,« nam je razložil igralec, ki je imel v minulem mesecu priložnost upodobiti kompleksnejši lik osebnosti. Marca so namreč snemali film Brazgotine, v katerem je upodobil nesocialnega fanta, ki ima na vesti punčko, ki jo je povozil v prometni nesreči.

V seriji Skrito v raju smo lahko videli Matejevo izrazno mimiko v situacijah, ko se ujezi ali mora biti bolj odločen. Kako pa zasebno rešuje konflikte - zna pokazati zobe, kadar je potreben odločnejši pristop? »Se znam tudi razjeziti, brez skrbi,« se smeji Matej in dodaja, da ima sicer precej visok prag tolerance. »Če začutim, da z osebo konflikta ne bom rešil, se iz situacije raje umaknem. V določenih situacijah pa zelo pomaga, da se strasti najprej pomirijo in se šele kasneje spustim v pogovor.«

Matej na plaži v Valenciji foto: Matej Zemljič

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Pretresljiva zgodba o Markovi nesreči
Svet slavnih
Poroka na prvi pogled: Pretresljiva zgodba o Markovi nesreči
naslednji članek
V Benetkah konec meseca v veljavo stopi sistem vstopnic za dnevne turiste
Življenjski slog
V Benetkah konec meseca v veljavo stopi sistem vstopnic za dnevne turiste