luka mesec, klemen boštjančič
Svet24.si

Te davčne spremembe predlaga ministrstvo za finance

823603_092-strancar
Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni klopi: zakaj so ga preiskovali?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ja, Chef!: Nova obraza bosta odnesla smeh!

15. 5. 2024; 12.00
Avtor: PR / V.M.
JaChef_S9_KV_01

Ja Chef v novi preobleki foto: POP TV

Še nekaj dni in znova se boste lahko kratkočasili ob priljubljeni seriji Ja, Chef!. A v novi, deveti sezoni junakom serije ne bo do smeha, saj se bo vse postavilo na glavo. Na visoko pozicijo namreč prihajata dva nova obraza!

Saj ne, da ni že pred tem vse stalo postrani. Sploh po intenzivnih druženjih ob šanku je bila prihodnost šefa in njegovih pajdašev na majavih nogah. Bolj so se majali, bolj so se smejali. A kmalu jih bo minila želja do smeha.

Naš ljubi Chatteau de Philippe bo postal hotel Eleonora, kjer bo imel Ljubo Bohinc (Jurij Zrnec) svojo novo restavracijo. Ljubo vedno znova seli svoje nože kot mačka mlade. Enako velja za Luko (Klemen Janežič). In Marjeto (Tjašo Železnik). Skozi ena vrata notri, skozi druga ven. Z novo sezono bo prišla nova lastnica hotela, Ela Kocjančič (Iva Krajnc Bagola). Kako je že ime nemški ovčarki, ki jo Ljubo hinavsko razvaja s pasjimi malicami? Svoj poklic bo blazno vestno in odgovorno opravljal nov upravnik hotela, Lado (Ranko Babić). Sicer ni tako siten kot Rudi (Bojan Emeršič), nima zlate ure in ne spi v solariju, ima pa dar za spletke in izbira izjemno žive kravate. »Lado je navzven urejena, organizirana, vestna in pikolovska oseba, ki obvlada svoj posel. Pod fasado osebe, ki točno ve, kaj dela, in ima vse pod kontrolo, je človek s tisoč in eno masko, je nesrečno zaljubljen in ima zelo slabe navade. Z Bohincem nikakor ne najdeta skupnega jezika in njun boj se iz epizode v epizodo bolj zaostruje. In ker je Lado totalno nemoralna oseba, nas čaka nora dogodivščina v novih epizodah Ja, Chefa!«

Iva Krajnc Bagola o svojem novem liku: »Ela je nepredvidljiva, ukazovalno prestrašena, usodno zaljubljena, osamljena, neizprosna ter strastna ženska. Strašni zapleti so v tej nadaljevanki nujni in potencirani. Mislim, da takšnih pretresov v resničnem življenju nisem doživela. Sem imela kar nekaj smešnih prigod na potovanjih, a tako bizarnih kot v Ja, Chefu! pa ne. Z Rankom sva imela mnogo smejalnih momentov, predvsem pri dodajanju tekstov, ki sva si jih sproti gladko izmišljevala.«

Mi si nič ne izmišljujemo, ko napovedujemo novo sezono. 23. maja prihaja na VOYO. In k vam domov. Ali pa mogoče že na plažo. Kakor vam je najljubše. Pa ne zato, ker je Ljubo tako rekel. Zato, ker je tako rekla Ela.

prejšnji članek
Pomladna juha z divjimi zelišči
Kulinarika
Pomladna juha z divjimi zelišči
naslednji članek
Rudijeve izjave vzpodbudile zanimanje žensk?
Svet slavnih
Rudijeve izjave vzpodbudile zanimanje žensk?