callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica
Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke morskega življa« so nenasitne

Necenzurirano prenos
Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. Grozi mu večletna zaporna kazen.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konstrakta skupaj z znanimi obrazi pozdravila novost v svetu pretočnih vsebin

19. 5. 2024; 11.58
Avtor: PR/K.M.
Max event_Beograd_PRESS_FOTO 2_23

Konstrakta je navdušila s svojim nastopom. foto: Promocijski material

V Beogradu je pred dnevi potekala predstavitev nove pretočne platforme Max, ki so jo proslavili s spektakularno zabavo v prisotnosti velikega števila zvezdnikov, posebnih gostov iz regije in medijev.

Izboljšana platforma za pretakanje Max, za katero stoji podjetje Warner Bros. Discovery, bo v Slovenijo in Evropo prispela 21. maja. Ob tej priložnosti so se na zabavi v središču Beograda zbrali znani iz vse regije. Za dobro razpoloženje na zabavi je poskrbela nekdanja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije v Torinu Ana Đurić Konstrakta, ki je s svojimi največjimi uspešnicami na noge dvignila lepo število gostov. Max na mestu združuje programe HBO Max, ki jih ne smete zamuditi, zanimive resničnostne vsebine Discoveryja in vso vrhunsko akcijo Eurosporta.

Kenechi Belusević, podpredsednica za poslovni razvoj in distribucijo pri Warner Bros. Discovery foto: Promocijski material

»Max nam prinaša novo izkušnjo pretakanja z dvakrat več razpoložljive vsebine kot je na voljo na HBO Max. Max bo letos edina platforma za spremljanje vsakega trenutka Olimpijskih iger Pariz 2024 v živo. Prenos OI bo vključen v vse naročniške pakete, ki bodo vsem našim gledalcem omogočili popoln vpogled in dostop do največjega športnega dogodka na svetu. Gledalci bodo veseli tudi vrnitve serije HBO Original 'Zmajeva hiša', katere prva epizoda druge sezone bo premierno predvajana 17. junija,« je na dogodku dejala Kenechi Belusević, podpredsednica za poslovni razvoj in distribucijo pri Warner Bros. Discovery.

Srbska manekenka in voditeljica Danijela Dimitrovska foto: Promocijski material

Max dogodek, Beograd foto: Promocijski material

Igralka in spletna ustvarjalka Marina Mirković. foto: Promocijski material

Srbska igralka Matea Milosavljević, foto: Promocijski material

Raznolika vsebina

Naročniki storitve Max bodo lahko uživali v širokem naboru kakovostne zabave – od filmov Warner Bros., kot so »Barbie«, »Aquaman in izgubljeno kraljestvo« (Aquaman and the Lost Kingdom) in »Wonka«, do serij HBO Original, kot so »The Last of Us«, »Beli Lotos« (The White Lotus), »Evforija« (Euphoria), »Pravi detektiv: Dežela teme« (True Detective: Night Country), »Režim« (The Regime), »Simpatizer« (The Sympathizer), »Prekletnik« (The Jinx Part Two) in prihajajoča nova komedija »The Franchise«. Na Max prihaja produkcija Max Original, ki temelji na priljubljenih likih Warner Bros., vključno z naslovi, kot so »Pingvin« (The Penguin), »Dobrodošli v Derryju« (Welcome to Derry, predzgodba serije IT Stephena Kinga) in poljskim politično-vohunskim trilerjem »Eastern Gate«. Filmi iz obsežne knjižnice WB, vključno s franšizo Harry Potter in naslovi, kot so »Matrica« (The Matrix), »Vitez teme« (The Dark Knight), »Joker« in »Gospodar prstanov« (Lord of the Rings) ter priljubljenimi resničnostni šovi, kot so »90 dni do poroke« (90 Day Fiancé), »Zlata mrzlica« (Gold Rush) in »Prenove hiš« (Fixer Upper) iz Discoveryja, bodo tudi del ponudbe.

Dodatek Šport bo ljubiteljem športa ponudil obsežno pokritost večjih mednarodnih in evropskih športnih dogodkov, vključno z vsemi teniškimi turnirji Grand Slam, kot so Australian Open, Roland-Garros in US Open, kolesarskimi dirkami Grand Tours – Dirko po Italiji, Franciji in Španiji, Žensko dirko po Franciji, 24 ur Le Mansa ter svetovnimi prvenstvi in pokali v najbolj priljubljenih zimskih športih. Pravice za prenos so odvisne od posamezne države.

Danijela Dimitrovska foto: Promocijski material

Max dogodek, Beograd - Marina Mirković. foto: Promocijski material

prejšnji članek
Zakoncev Šketa se drži velika smola
Svet slavnih
Zakoncev Šketa se drži velika smola
naslednji članek
Jure Henigman: Igralstvo me uči, kako biti človek
Svet slavnih
Jure Henigman: Igralstvo me uči, kako biti človek