Barvanje 8-okt20
Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za slabo kri

zala tomašič
Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša in Dino Bešter, usklajen in ljubeč par, ki večino dneva preživi skupaj

24. 5. 2024; 06.00
Avtor: A.S.
Beštri-4-ples

Za lepi postavi skrbita tudi s plesom. foto: Osebni arhiv družine Bešter

Nataša in Dino Bešter sta znan slovenski par, ki že 38 let skupaj ustvarjata oddaje o živalih in zdravju. Oba sta zaljubljena v svoja dva psička, v naravo, in seveda drug v drugega, kljub temu, da 24 ur na dan preživita skupaj.

Odkar je Nataša upokojena, delata oddajo Štiri tačke & ZA zdravje enkrat mesečno, vidite jo lahko na TV Veseljak Golica vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 18.00 in ponovitev vsak prvi četrtek v mesecu, prav tako ob 18.00. Natašo pa smo zaslišali, ali je v njunem odnosu z Dinom res vse tako rožnato, kot prebiramo na družbenih omrežjih. Skupaj sta že skoraj 50 let in poročena 44 let. Skupaj pa seveda delata, ustvarjata, skupaj kuhata, skupaj se ukvarjata z vnuki, sprehajata psa. Se nikoli ne naveličata drug drugega?

Nataša Bešter foto: Osebni arhiv družine Bešter

"Jaaa, res je kar malce hecno vse skupaj, ampak, nama je najlepše, da lahko skupaj vse to delava. 3. maja sva praznovala 44 letnico poroke in sva ugotavljala, da sva skupaj že skoraj 50 let in da nama je najlepše zadnjih 38 let, ko tudi delava skupaj. Skupaj sva torej že skoraj vse najino življenje. In ne - ne naveličava se biti skupaj, ravno nasprotno - vsako leto bolj se zavedava in sva hvaležna, da sva se našla in se imava rada," je povedala Nataša in dodala:

"Zanimivo je, da ko si toliko časa skupaj, ti postanejo všeč iste stvari, kot tvojemu dragemu. In zdaj, po tolikih letih ljubezni se res razumeva že brez besed in točno veva, kaj kdo misli in želi. Zato se večkrat hecava, da sva si drug drugega rezervirala tudi za naslednje življenje."

prejšnji članek
Ansambel Banovšek, lep preplet sorodnikov, zakoncev in prijateljev
Svet slavnih
Ansambel Banovšek, lep preplet sorodnikov, zakoncev in prijateljev
naslednji članek
Ste videli, kaj je Gregor Trebušak naredil med oddajanjem v živo
Svet slavnih
Ste videli, kaj je Gregor Trebušak naredil med oddajanjem v živo