dlake v grlu
Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

darko horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Roš: Pride čas, ko preprosto moraš biti ponosen

11. 6. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Urban Stojan, Ana Roš

Zakonca Urban Stojan in Ana Roš foto: S.R.

Ana Roš Stojan je polna radosti in veselja. V znak hvaležnosti, ker ji ob strani stoji tako krasna ekipa, je svoje misli strnila v javno zahvalo.

Kot smo poročali pred dnevi, se je med 50 najboljših restavracij na svetu vnovič uvrstila tudi Hiša Franko, ki jo vodi slovenska kuharska mojstrica Ana Roš Stojan. Slednja je ob tem dosežku javno izrazila veselje, pa ne le, ker jim je naziv uspelo osvojiti že osmo leto zapored. Ana je namreč še posebej radostna, ker jim uspeva pritegniti pozornost kljub temu, da se njihova restavracija nahaja v osupljivi, a odročni dolini Soče in da jo izven meja večina niti ne bi znala umestiti na zemljevid sveta.

Ana Roš z ekipo na podelitvi foto: Hiša Franko

»Bravo ekipa! In še enkrat bravo, ker smo pred nekaj meseci prejeli že tretjo rdečo in eno zeleno Michelinovo zvezdico. Pride čas, ko preprosto moraš biti ponosen. Tako da bravo in hvala vsem dekletom in fantom Hiše Franko, hvala Svitu in Evi Klari za potrpežljivost, hvala Urbanu, da mi tako predano stojiš ob strani, tudi ko sem utrujena in potrta. To je del igre,« je strnila misli Ana.

prejšnji članek
Modrijani bodo to poletje celili srčne rane
Svet slavnih
Modrijani bodo to poletje celili srčne rane
naslednji članek
Posmrtno bo izšla knjiga spominov hčere Elvisa Presleyja
Svet slavnih
Posmrtno bo izšla knjiga spominov hčere Elvisa Presleyja