callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica
Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke morskega življa« so nenasitne

Necenzurirano prenos
Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. Grozi mu večletna zaporna kazen.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bepop laides prijetno vznemirjene

28. 6. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Bepop ladies

Bepop ladies foto: Osebni arhiv

Ta konec tedna bo za članice zasedbe Bepop ladies nekaj posebnega.

To nedeljo zvečer se bo v Avditoriju Portorož odvil priljubljeni glasbeni festival Melodije morja in sonca. Na glasbenem tekmovanju bodo letos sodelovale tudi Ana Praznik, Tinkara Fortuna in Alenka Husić, članice zasedbe Bepop ladiesNastopile bodo pod zaporedno številko 14, kar pomeni, da bodo na oder stopile zadnje. »Morali boste biti zelo dolgo po konci, da nas boste ujeli,« se smejijo dekleta in dodajajo, da bo njihov nastop vreden čakanja.

Pisana paleta glasbenikov

Prijeten večer bodo seveda pričarali vsi izvajalci, ki se bodo na odru zvrstili po naslednjem vrtsnem redu: Prizma, Manu, 2B, Toxine in Marko Vuksinović, Žan Videc, Monika Avsenik, Balladero, Martina, Aljaž Ramot, Trio Vivere, Anabel, Folk idoli, Regina in Bepop.

Kot so v izjavi za javnost napovedali organizatorji, bo tokrat pred festivalom na voljo posebna spletna stran, kjer se bodo vsi glasbeniki predstavili, možno pa bo slišati tudi refrene tekmovalnih pesmi, s čimer si bodo lahko poslušalci že predhodno ustvarili mnenje o pesmih. Posebnost letošnjega festivala bo tudi to, da bodo glasbeniki več časa preživeli na odru, saj jih po nastopu čaka še kratki intervju z voditeljema festivala, Lorello Flego in Mariem Galuničem.

prejšnji članek
Sočen napitek, ki vas bo nemudoma osvežil!
Kulinarika
Sočen napitek, ki vas bo nemudoma osvežil!
naslednji članek
Luce iz Botrov navdušila v kopalkah
Svet slavnih
Luce iz Botrov navdušila v kopalkah