baby lasagna
Lady

Vsak tatu je bil premišljen

rok-snežič
Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine Kogovšek

5. 7. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Sabina

Sabina Kogovšek foto: POP TV

Štiri punce in Jernej, tako je sestavljena družina igralke Sabine Kogovšek, ki se je z vlogo Julije Steiner zavihtela med igralce, ki žanjejo obilo zanimanja publike.

Čeravno Sabine poprej niste pogosto spremljali v televizijskih produkcijah, pa so lahko igralko ljubitelji gledališča redno občudovali na odrskih deskah. Po študiju je nabirala karierne korake po številnih slovenskih gledališčih, od leta 2006 pa je članica ljubljanske Drame. »Njeno igro odlikujejo študijska natančnost, občutek za pravo mero in odrska prezenca, zato lahko igralsko vstopa v številne poetike in vloge tako klasičnega kot sodobnega dramskega repertoarja,« so zapisali o igralki v Drami in izpostavili tudi kvaliteto njenega izgovarjanja besed in stavkov.

Kaj pa njena zasebnost? Ta del življenja Sabina rada ohranja zase, zato tudi na družbenih omrežjih o družinskih radostih ni zaslediti utrinkov. Kot morda vseeno veste, je igralka mama trem hčeram, najstarejša Leni šteje že 16 let, Lola Brina, ki je prav tako plod mamine ljubezni z Jurijem Zrnecem pa jih bo oktobra dopolnila 13. Tretja deklica Mina se je rodila pred sedmimi leti in predstavlja mamino novo poglavje z igralcem in fotografom Jernejem Čampljem, ki je v času epidemije pritegnil pozornost z avtorskim fotografskim projektom mi smo kultura.

sabina kogovsek foto: Marko Pigac/SiTi Teater

Sabina Kogovšek in Jernej Čampelj foto: Sašo Radej

Sanja Vučić, foto: Črt Piksi

Sabina in Jernej sta se razveselila deklice Mine. foto: Katja Kodba / SNG Drama Ljubljana

Sabina Kogovšek

Sabina Kogovšek foto: Šimen Zupančič

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Tomislav in Stela sta se poročila
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Tomislav in Stela sta se poročila
naslednji članek
Znana je usoda serije Primeri inšpektorja Vrenka
Svet slavnih
Znana je usoda serije Primeri inšpektorja Vrenka