pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na Pokalu Vitranc samo slalomska tekma

5. 3. 2024; 02.24
Avtor: K.M.
radio-aktual, pokal-vitranc, kranjska-gora, apres-ski, galama, petkova-pumpa

Pokal Vitranc v letošnjem letu beleži že 63. izvedbo. foto: Aleš Fevžer

Mednarodna smučarska zveza je skupaj z organizatorji Pokala vitranc sprejela odločitev, da bo kranjskogorski smučarski praznik tokrat skrčen na soboto, ko bo na sporedu slalomska tekma za svetovni pokal v alpskem smučanju.

V Kranjski Gori se trenutno mudi pomočnik direktorja svetovnega pokala za tehnične discipline v alpskem smulčanju za moške, Jani Hladnik, ki si je danes zjutraj skupaj z ekipo za pripravo proge za svetovni pokal v Kranjski Gori ogledal razmere na sami progi. Na podlagi videnega je Mednarodna smučarska zveza skupaj z organizatorji sprejela odločitev, da se sobotni veleslalom odpove, namesto njega pa v soboto izpelje slalomska tekma.

Generalni sekretar OK Pokal Vitranc, Srečko Medven je to odločitev pospremil z naslednjimi besedami: "Zunanje temperature ter s tem povezane možnosti za pripravo proge, ki bi omogočala varno tekmovanje ter predvsem zelo neugodna vremenska napoved za nedeljo so botrovale odločitvi, da se nedeljski slalom prestavi na soboto, veleslalomska tekma pa se odpove."

V SOBOTO APRÈS SKI, KOT GA V SLOVENIJI ŠE NI BILO!

Sobotno dogajanje se bo kljub odpovedi nedeljske tekme zaključilo v središču Kranjske Gore. Največji slovenski Après ski se bo odvil po sobotni veleslalomski tekmi, 9. marca, na prireditveni ploščadi pred Hotelom Kompas. Ob 16.30 ga bo odprla povorka s številčnim Orkestrom harmonikarjev Glasbene šole Bučar in Veseljaki. Dogajanje na osrednjem odru se bo začelo ob 17. uri, ko bo najmlajše razveselila predstava Po Sloveniji s popotnikom Jakom. Na oder bodo nato stopili razposajeni Čuki s Pancer tancem in zabavni Boštjan Konečnik z zimsko himno Smučat je zakon.

Nato pa sledi zabava vseh zabav - največji Après ski v zgodovini Slovenije. Poleg Klemna Bunderle, Deana Windischa, Nine Cestnik Pavlič in drugih voditeljev Aktuala ter Veseljaka bodo na odru zbrano množico zabavali še Aktualova Galama, Petkova pumpa in Deejay Time, pa Natalija Verboten, Dejan Dogaja, skupina Kingston, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan in mnogi drugi.

prejšnji članek
Triki: Ravnajte tako, pa boste ukrotili željo po sladkem
Zdravje
Triki: Ravnajte tako, pa boste ukrotili željo po sladkem
naslednji članek
Slivovo olje: Naravni kožni osvetljevalec in gladilec gub
Moda&Lepota
Slivovo olje: Naravni kožni osvetljevalec in gladilec gub