Svet slavnih
 

To so boljše polovice slovenskih nogometašev

9. 6. 2024; 20.00
Avtor: NS/Revija Lady
jan oblak olga danilovic lv

Olga Danilović slovenskega nogometaša, če le lahko, podpira tudi na tekmah. foto: Luka Vovk

Slovenska nogometna reprezentanca ni znana samo po svojih izjemnih rezultatih na igrišču, temveč tudi po zanimivih zasebnih življenjih njenih članov. Ko govorimo o nogometaših, seveda ne moremo mimo njihovih srčnih izbrank, ki jih podpirajo na vsakem koraku, tako v dobrem kot v slabem. Za vas smo izbrali nekatere zaljubljene reprezentante in izbrskali, kdo so njihove lepe partnerice.

Andraž Šporar in Mia Mujadžić Golob

Napadalec slovenske nogometne reprezentance in njegova partnerica sta ponosna starša sina Julijana. Njuna zveza se je začela pred skoraj osmimi leti. Mia je razkrila, da je bila njena nosečnost zelo težka, saj je bila večino časa sama v Atenah, medtem ko je Andraž igral za reprezentanco.

Jan Oblak in Olga Danilović

Eden najboljših vratarjev na svetu je v zvezi s srbsko teniško igralko. Par svojo romanco skrbno skriva pred javnostjo, vendar je njuna ljubezen očitna, kadar ju opazimo skupaj na javnih dogodkih in športnih prireditvah. Te dni se je Olga mudila tudi v Sloveniji in se udeležile ene izmed pripravljalnih tekem slovenske nogometaše. Sabo je pripeljala tudi mlajšega brata, skupaj pa sta si ogledala tudi lepote Slovenije. 

Tomi Horvat in Laura Čas

Mladi vezist slovenske reprezentance je srečen v objemu svoje izbranke. Par pogosto deli skupne trenutke na družbenih omrežjih, kjer si izkazujeta medsebojno podporo in ljubezen. Pred dnevi je na hrvaški obali tudi pokleknil in svojo drago Lauro zaprosil za roko. Seveda je reka da. Par trenutno pričakuje tudi prvega otroka. 

Benjamin Šeško in Anita Vidović

Eden najbolj perspektivnih mladih nogometašev je do ušes zaljubljen v izbranko Anito, ki ga pogosto spremlja na njegovih tekmah. Kot je znano, par zelo rad uživa na potovanjih in v skupnem preživljanju prostega časa.

Timi Max Elšnik in Zara Seničer

Srce vsestranskega vezista je oddano lepi Zari, ki je nogometaševa velika podpornica in pogosto deli navdihujoče trenutke iz njunega življenja na svojih družbenih omrežjih. Leta 2022 se je par razveselil tudi rojstva prvega otroka. 

Petar Stojanović in Maja Čižmar

Naš desni bočni igralec je z Majo v zvezi že nekaj časa. Lepotica je aktivna na družbenih omrežjih, kjer pogosto deli trenutke iz njunega skupnega življenja, vključno s potovanji in vsakdanjimi radostmi, ki jih preživljata skupaj.

Adam Gnezda Čerin in Pia Sara Černe

Mladi up slovenske reprezentance je srečen v objemu Pie Sare. Par je zelo povezan in pogosto deli skupne trenutke na Instagramu, kjer ju lahko opazujemo pri različnih aktivnostih in na mnogih dogodkih.

Jure Balkovec in Urška Balkovec

Izvrsten obrambni igralec slovenske reprezentance je srečno poročen s simpatično Urško, skupaj pa sta tudi ponosna starša prikupni hčerki. Nogometni zvezdnik svoje družinsko življenje raje ohranja zase, znano pa je, da ga Urška večkrat spremlja na poti po svetu.

Jaka Bijol in Neža Strmčnik

Slovenski centralni branilec rad ohranja svojo zasebnost, znano pa je, da že nekaj let njegovo srce pripada očarljivi plavolaski Neži, ki ga velikokrat spremlja na potovanjih in je njegova najbolj goreča navijačica.

prejšnji članek
Umrl hrvaški igralec, ki je nazadnje igral v Botrih
Svet slavnih
Umrl hrvaški igralec, ki je nazadnje igral v Botrih
naslednji članek
Dejan Krajnc si je privoščil hiško na morju
Svet slavnih
Dejan Krajnc si je privoščil hiško na morju

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.