Svet slavnih
 

Kje se je skrivala Ilka Štuhec?

19. 8. 2024; 19.00
Avtor: K.M.
ilka štuhec

Nasmejana Ilka Štuhec. foto: Mediaspeed

Slovenska alpska smučarka je objavila razkrivajoče se fotografije.

Del štaba slovenskega alpskega smučanja, tehnične discipline se je pred dnevi odpravil v Južno Ameriko. Ana Bucik Jogan, Neja Dvornik in Nika Tomšič že nekaj dni trenirajo v Argentini, kjer se jim je pridružila tudi nova članica slovenske reprezentance Lila Lapanje. Tja pa sta nekaj dni za njimi odpotovala tudi Miha Oserban in Žan Kranje. Te dni se jim bo po treningih v Švici in doma pridružila tudi Andreja Slokar. Z njimi pa ni Ilke Štuhec, saj se bo reprezentanca za hitre discipline odpravila v Čile. 

"Poletne priprave, kot vedno, potekajo “na suhen”. Prioriteta ta kondicijska priprava in trening, ki sem ga letos delno opravila doma in delno na morju. Veselim se vrnitve na sneg, to je vsako leto zanimivo obrobje, ko se znova vrnemo v zimo in začutimo opremo. Tudi letos bomo dolgo v Južni Ameriki. Skoraj do konca oktobra bomo trenirali v El Coloradu, La Parvi in Corralcu. Vmes bo čas za oddih in selitev na nižjo nadmorsko višino," je v izjavi za Smučarsko zvezo povedala Ilka. 

Ta je nekaj dni poleti preživela tudi v Združenih državah Amerike, kjer se je udeležila poroke kanadske smučarke Marie-Michèle Gagnon in ameriškega smučarja Travisa Ganonga. Več o tem si lahko preberete TUKAJ. Je pa te dni s sledilci na družbenem omrežju delila še nekaj poletnih utrinkov in ob tem zapisala, da je bilo tudi letošnje poletje, tako kot vsako, kratko in zasedeno. Navijači slovenskega smučanja pa si tako lahko ogledajo, kje se je skrivala tekom poletnih mesecev. 

prejšnji članek
Josipa Lisac ponovila nekaj, kar je naredila že pred skoraj 50 leti
Svet slavnih
Josipa Lisac ponovila nekaj, kar je naredila že pred skoraj 50 leti
naslednji članek
Najstniška zvezdnica razkrila diagnozo raka na dojkah
Svet slavnih
Najstniška zvezdnica razkrila diagnozo raka na dojkah
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.