franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Navade, ki nas napravijo nesrečne

28. 3. 2016; 05.00
Avtor: A.P.
unhappy person
Dovolite si biti srečni.

Ali ste stalno pod stresom? Če je temu tako, bi bil že skrajen čas, da se nekaterim slabim navadam odpoveste. Oseba, s katero ste v razmerju, prijateljica, s katero se vsakodnevno kregate ali služba, lahko negativno vplivajo na vaše življenje in lahko na njem pustijo trajne posledice.
Slabemu razpoloženju težko vzrokujejo navade, ki so izven vaše kontrole in vašega nadzora. To pa še ne pomeni, da morate pustiti svoje življenje brez nadzora in si misliti, da naj potuje po svoje.

Katere pa so tiste navade, ki nas naredijo nesrečne?

Nepravilna drža
Naše počutje lahko vpliva na način hoje in tudi obratno. Če hodimo vzravnano, se bomo počutili boljše in bomo razmišljali o pozitivnih stvareh.

Vse fotografirate


Ali se trudite zabeležiti vsak trenutek, da bi ga lahko delili s svojimi prijatelji na društvenih mrežah? Mogoče vaša norost stoji med vami in uživanjem v tistem trenutku. Namesto, da fotografirate določen aspekt vašega življenja, ga raje preživite kvalitetno in si ga dobro zapomnite.

Dopuščate nasilnim, da vas maltretirajo
Veliko ljudi prenaša nasilno obnašanje sodelavcev na delovnem mestu. Če vas nekdo neprestano maltretira, bi to lahko imelo grozovite posledice na vaše življenje.

Ne telovadite
Če boste telovadili vsaj trikrat tedensko, se bo vaše razpoloženje izboljšalo za kar 19%. Premalo telesne aktivnosti lahko povzroči, da se vaše razpoloženje poslabša.

V svojem razmerju niste srečni


Če ste ves čas pod stresom, obstaja možnost, da malo premislite o tem, če ste s svojim partnerjem sploh še srečni.

prejšnji članek
Ko seksate, ne mislite, da se bo to zgodilo!
Odnosi
Ko seksate, ne mislite, da se bo to zgodilo!
naslednji članek
Žlica olja za popoln dan
Zdravje
Žlica olja za popoln dan