profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Družina jé trikrat na teden: Trdita, da živita od zraka

16. 6. 2017; 12.01
Avtor: D. B.
družina hrana

Zaradi otrok zdaj tudi kaj zaužijeta. (Fotografija je simbolična.) foto: Profimedia

Mož in žena iz ZDA trdita, da jesta le trikrat na teden, saj verjameta, da ljudem hrana pravzaprav ni potrebna.

Akahi Ricardo (36) iz Ekvadorja in Camila Castello (34) iz Kalifornije pravita, da sta pozabila, kakšen je občutek lakote in da lahko ljudje živijo od energije, ki je v vesolju in v njih samih.  Camila je celo rodila dva otroka in med nosečnostjo prakticirala tovrstno stradanje, ki se imenuje bretarijanstvo.

Camila trdi, da  je med prvo nosečnostjo le petkrat pojedla gosto hrano. "Ljudje lahko živijo brez hrane, če se preko dihanja povežejo z energijo, ki obstaja v stvareh," pravi Camila. "Tri leta z Akahijem nisva ničesar jedla, zdaj pa občasno kaj pojemo, če smo kje v družbi ali pa če si želiva poskusiti kakšno sadje." Castellova še trdi, da je imela v času obeh nosečnosti izjemno dobro kri, kar so pokazali tudi rezultati preiskave, in da je rodila zdrava otroka. "Vedela sem, da bom svojega sina dovolj nahranila z ljubeznijo in da mu bom omogočila, da se bo zdravo razvil v mojem telesu."

Od vegetarijanstva do stradanja

Camila in Akahi sta se spoznala leta 2005 in se poročila tri leta kasneje. Ko sta potovala po Južni Ameriki, ju je eden on prijateljev seznanil z bretarijanstvom. Takrat sta bila vegetarijanca, nato sta postala vegana, po tem pa nekaj časa jedla le sadje.

Marca leta 2008 sta prvič preizkusila 21-dnevni bretarijanski proces. V tem procesu prvih sedem dni ničesar ne zaužiješ, nato malo vode in razredčenega soka, zadnjih sedem dni pa piješ več tekočine.

"To je bil trenutek, ko sem ugotovil, da imamo ljudje izjemen potencial. Začela sva raziskovati dihanje in njegovo vlogo v naših življenjih. Pred tem sem veliko jedel, a vse od leta 2008 nisem občutil lakote," je dejal Akahi.

Po rojstvu prvega otroka je družina začela uživati manjše količine hrane, da bi skupaj uživali v obrokih.

Med drugo nosečnostjo je Camila jedla le sadje in redko tudi zelenjavno juho ter spet rodila zdravega otroka. Zakonca še pravita, da otrok ne navajata na svoj način življenja in da včasih jesta z njima, a ne zato, ker sta lačna.  

Preberite tudi: Srbi se hvalijo: Naša manekenka v vlogi prve dame (video). Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Plaže preplavil nov modni hit!
Moda&Lepota
Plaže preplavil nov modni hit!
naslednji članek
Šok: Severina ne ve, kje je njen sin
Svet slavnih
Šok: Severina ne ve, kje je njen sin