zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Najboljši sosed odslej tudi v Žirovnici

8. 9. 2022; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Največji slovenski trgovec Mercator je v Žirovnici slovesno odprl novo moderno trgovino. Otvoritve se je poleg župana Žirovnice, Leopolda Pogačarja, in drugih predstavnikov lokalne skupnosti udeležilo tudi Mercatorjevo vodstvo. Odprtja pa se niso razveselili samo kupci in zaposleni, ampak tudi vrtec in šola Žirovnica, ki sta od vodstva Mercatorja prejela donacijo v vrednosti 1.000 evrov.

»Mercator je največji partner slovenskega podeželja, lokalnih skupnosti in najmodernejših sosesk. Nova Mercatorjeva trgovina je gibalo razvoja skupnosti, zato smo zelo veseli dragocene pridobitve v Žirovnici,« je ob otvoritvi povedal predsednik uprave Mercatorja, Tomislav Čizmić. Napovedal je še nadaljevanje razvoja Mercatorja, ki temelji na zelenem prehodu, digitalizaciji ter premijski nakupovalni izkušnji.

Okoliški prebivalci so zadovoljni, da največji trgovec vlaga v razvoj tudi v tem prostoru, prisotne pa je nagovoril tudi župan Žirovnice, Leopold Pogačar: »Resnično sem ponosen – ne samo na občino, ampak tudi na to, da nam je v ta kraj uspelo dobiti novo trgovino najboljšega soseda. Želim toplo dobrodošlico, kajti trgovino takšne kakovosti smo še kako potrebovali in za nas je to resnično velika pridobitev.«

foto: Arhiv

Moderna trgovina po okusu kupcev

Novi Mercator je s ponudbo prilagojen okusom in potrebam kupcev. Trgovina je prostornejša od dosedanjega marketa Žirovnica, ki po odprtju modernih prostorov ne bo več deloval. V novi prodajalni, ki se razprostira na skoraj 400 kvadratnih metrov površin, so v ponudbo vključene številne novosti in predvsem več lokalnih izdelkov.

Kot največji slovenski trgovec je Mercator ponosen na svojo tradicijo, hkrati pa tudi na to, da v Slovenijo in v regijo prvi prinaša novosti ter trende. Zato stalno posodabljajo svoje trgovine, uvajajo različne novosti, predvsem pa stremijo k temu, da trgovine ustrezajo potrebam lokalnih skupnosti.

V prvih dneh delovanja nove trgovine je Mercator za kupce pripravil številne ugodnosti, med njimi visoke popuste na izdelke, predvsem v svežih kategorijah, kupci bodo našli odlične izdelke namenjene za malico, potekajo pa tudi degustacije dobaviteljev ter aktivacije Lumpi kluba in M Skena.

foto: revija zvezde

prejšnji članek
Ali Denisu Avdiću nov videz pristaja?
Svet slavnih
Ali Denisu Avdiću nov videz pristaja?
naslednji članek
Britanska kraljica hudo bolna - se najbližji že poslavljajo
Svet slavnih
Britanska kraljica hudo bolna - se najbližji že poslavljajo