901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britanska kraljica hudo bolna - se najbližji že poslavljajo

8. 9. 2022; 02.57
Avtor: K.M.
Kraljica Elizabeta

Kraljica Elizabeta foto: Profimedia

Zdravstveno stanje kraljice Elizabete (96) naj bi bilo zelo slabo. Premierko so o tem preko sporočila obvestili med uradnimi obveznostmi, ki jih je po dobrih petih minutah zapustila. H kraljici naj bi se že odpravili princ William ter njegov oče princ Charles z ženo Camillo.

Buckingamska palača je podala uradno izjavo o zdravstvenem stanju kraljice. "Kraljičini zdravniki so zaskrbljeni za zdravje njene visokosti in priporočili, da ostane pod zdravniškim nadzorom. Kraljici je udobno na njenem posestvu v Balmoral." Na družbenem omrežju pa se je oglasila tudi nova britanska primerka, ki je uradno dolžnost zapustila le nekaj minut zatem, ko so ji sporočili informacijo o slabem kraljičinem stanju. "Celotna država je močno zaskrbljena nad novico iz Buckinghamske palače. Moje misli in misli ljudi po celi državi, so s kraljico in njeno družino."

Kmalu zatem je v javnost prišla tudi informacija, da se je na Škotsko že odpravila celotna kraljeva družina, kjer je že pristal eden izmed kraljevih helikopterjev, v katerem naj bi bili William, Charles in Camilla. Na poti naj bi bila tudi že princ Andrew in princesa Anne. Uradni predstavnik za stike z javnostjo je ob tem potrdil, da sta tudi Harry in Meghan odpovedala vse obveznosti v Londonu in se odpravila proti Škotski. 

prejšnji članek
Najboljši sosed odslej tudi v Žirovnici
Zdravje
Najboljši sosed odslej tudi v Žirovnici
naslednji članek
Grški jogurt za lepo polt in popolni sijaj
Moda&Lepota
Grški jogurt za lepo polt in popolni sijaj
#obraziavenija
obraziavenija