stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ponudite otroku le najboljše, kar ponuja narava

9. 1. 2023; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
junior

foto: Medex

V eni steklenički okusne in privlačno oranžne tekočine Gelée royale junior, ki jo otrok na dušek izprazni za dobro jutro, najdete 250 mg blagodejnega matičnega mlečka, hrane čebel matic, naravna vitamina C in E ter naravni beta karoten (vitamin A)

Matični mleček so že od nekdaj uporabljali v številne namene, danes pa tradicionalno rabo podkrepljujejo tudi izsledki kliničnih študij. Vsebuje edinstven kompleks aktivnih snovi, med katerimi je maščobna kislina 10 HDA, ki je ni nikjer drugje v naravi. Ravno ta kislina je ključno merilo kakovosti matičnega mlečka, zato so jo v Medexovi liniji Gelée royale standardizirali, da lahko jamčijo kakovost in učinkovitost izdelka. Matični mleček je namreč edina hrana čebelje matice. Čeprav je genetsko povsem enaka drugim čebelam v panju, je zaradi uživanja matičnega mlečka skozi vse življenje skoraj dvakrat večja od drugih čebel, postane najplodnejše bitje na svetu in preživi kar 15 rodov čebel. GELÉE ROYALE JUNIOR je prehransko dopolnilo, ki prispeva h krepitvi odpornosti organizma in nudi naravno pomoč imunskemu sistemu. Namenjen je otrokom od 3. leta dalje.

Ko se iz otroške sobe oglasi kašelj, je čas za naravno pomoč

Sirup Apibronhi Junior iz Medexa vsebuje izvleček propolisa ter vodne izvlečke sleza in trpotca, ki delujeta blagodejno na grlo, žrelo in glasilke. Je 100 % naraven, brez konzervansov, sladil in drugih umetnih dodatkov. Zaradi popolnoma naravnih sestavin (bio agavin sirup, vodna ekstrakta trpotca in sleza, propolis) je primeren za otroke že od 1. leta naprej. Poleg naravno sladke agave vsebuje hruškov in limonin sok, zato je odličnega okusa in ga otroci naravnost obožujejo. Odličen naraven sirup, ko otrok potrebuje blažilno in učinkovito pomoč za zgornja dihala.

Izdelki iz Medexove linije Junior, v katero spada tudi Apibronhi Junior, so našli pot v skoraj že vsak slovenski dom, ki ga napolnjuje otroški smeh. Nanje prisegajo starši, ki zaupajo moči narave in naravnih učinkovin, izkušnjam tradicije in izsledkom kliničnih študij. Izdelki za otroke namreč temeljijo bodisi na dragocenih čebeljih pridelkih bodisi na drugih darovih narave s preverjeno učinkovitostjo. So brez umetnih arom, barvil, sladil in konzervansov, razvila jih je Medexova registrirana raziskovalna skupina v lastnih laboratorijih, proizvedeni pa so v Sloveniji. Otroci jih obožujejo, starši pa so navdušeni nad učinkom!

prejšnji članek
Kako zelena mrena vpliva na vid?
Zdravje
Kako zelena mrena vpliva na vid?
naslednji članek
Pomanjkanje tega minerala povzroča pozabljivost, akne in prehlade
Zdravje
Pomanjkanje tega minerala povzroča pozabljivost, akne in prehlade
#obraziavenija
obraziavenija